Αμαλιάδα: Μία αποθήκη όπου ανθούσε κάνναβη!

16:31 21/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε χωριό της Αμαλιάδας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών, εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.

Για την υπόθεση συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας 39χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη του δράστη, όπου εντόπισαν

οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης το οποίο αποτελούνταν από κατάλληλα συστήματα εξαερισμού και φωτισμού, που εξασφάλιζαν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν μεταξύ άλλων 990 γραμμάρια κάνναβης, δέκα κιλά περίπου φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης με ρίζες, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, συσκευασία με σπόρους κάνναβης, πλαστικές σακούλες με χώμα, στις οποίες καλλιεργούνταν τα δενδρύλλια, δύο φορητά κλιματιστικά και ανεμιστήρες, λαμπτήρες και μετασχηματιστές, ψηφιακούς ηλεκτρονικούς μετρητές θερμοκρασίας και υγρασίας, αυτόματο σύστημα ποτίσματος.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή: greek-inews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα