Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία του Μπόμπολα -Αύριο Γενική Συνέλευση

21:43 31/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Έκδηλη είναι η ανησυχία των εργαζομένων στα έντυπα και στις ιστοσελίδες του Πήγασου, μετά τη διαρροή της πληροφορίας ότι οι τράπεζες κατήγγειλαν τα δάνεια της επιχείρησης που φτάνουν τα 162 εκατ ευρώ.

Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί αγωνιούν και προσπαθούν να μάθουν τι θα γίνει από εδώ και πέρα, όμως ο Φώτης Μπόμπολας δεν μπορεί να τους δώσει καμιά πειστική απάντηση. Οι άνθρωποι είναι εξαντλημένοι από την πολύμηνη απληρωσιά και καλούνται αύριο στις 12 το μεσημέρι να καθορίσουν την περαιτέρω

στάση τους, σε γενική συνέλευση.

Όπως έχουν τα πράγματα έως τώρα, το καλύτερο σενάριο θα ήταν να βρεθεί επενδυτής, ο οποίος θα αναλάβει να δείξει το «αύριο». Ωστόσο, μετά το ναυάγιο των συζητήσεων με τον Ιβάν Σαββίδη, η πιθανότητα αυτή έχει περιοριστεί.

Μετά από 30 μέρες οι τράπεζες θα κάνουν απαιτητό το σύνολο των δανείων και, ίσως, ακολουθήσει η διαδικασία που ακολουθήθηκε στον ΔΟΛ. Δηλαδή, εκκαθάριση εν λειτουργία της επιχείρησης και, στη συνέχεια, πώλησή της.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, βέβαια, πρέπει η εταιρεία να μείνει ανοιχτή. Θα αποφασίσουν κάτι τέτοιο οι εργαζόμενοι; Και η επιτελική ομάδα είναι σε θέση να τους εμπνεύσει για κάτι τέτοιο, όπως έκαναν στον ΔΟΝ ο Αντώνης Καρακούσης και ο Παναγιώτης Λάμψιας;

Keywords
Τυχαία Θέματα