Αυτός σκότωσε την 32χρονη γυμνάστρια στην Καλαμάτα

16:00 15/2/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο λόγος για τον 30χρονο που σκότωσε την άτυχη γυμνάστρια από την Καλαμάτα.

Ο ίδιος, είχε εμφανιστεί στην Ελίνα, ως Ιταλός με το όνομα Erisiano Capetano, αποκρύπτοντας ότι ήταν από την Αλβανία και το πραγματικό του επώνυμο ήταν Ismaigil. Οι δυο τους, είχαν συναντηθεί σε γυμναστήριο της Καλαμάτας και ανέπτυξαν προσωπικές σχέσεις.

Πριν από 2 μήνες, λίγο πριν τις γιορτές, η Ελίνα κατάλαβε πολλά από τα ψέματα του νεαρού και διέκοψε τη σχέση μαζί του ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 32χρονη είχε συνδεθεί με άλλον άνδρα -κάτι που δεν εκνεύρισε έντονα τον πρώην σύντροφο της.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 30χρονος, τυφλωμένος από ζήλια, έστησε ενέδρα στην Ελίνα, έξω από το σπίτι της στην οδό Αβίας στην Καλαμάτα.

Ο δράστης πυροβόλησε στο κεφάλι την 32χρονη και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και ο ίδιος στο κεφάλι.

Ο τραγικός πατέρας βγήκε έξω, ακούγοντας τις τελευταίες κραυγές της κόρης του: «Μπαμπά, έλα έξω γρήγορα». O ίδιος είδε την κόρη του αιμόφυρτη στον δρόμο και δίπλα της τον 30χρονο, ο οποίος κρατούσε ακόμη το πιστόλι, το οποίο ο 60χρονος κλώτσησε μακριά του.

Ο δράστης εξέπνευσε τα ξημερώματα του Σαββάτου και άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου δυστυχώς και εκείνη έχασε τη μάχη το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Η κηδεία της 32χρονης Ελίνας θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Μάλτας Αβίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα