Αφίσες για μποϋκοτάζ στις «ματωμένες φράουλες» -Συνελήφθη 38χρονος‏

15:09 18/4/2013 - Πηγή: Aixmi

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση της (πρωτοφανούς αγριότητας) επίθεσης, με καραμπίνα, εναντίον άοπλων μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα.

Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης την αναπαράγουν με τα πιο μελανά χρώματα, ενώ το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από αφίσες που προτρέπουν τους καταναλωτές να μποϊκοτάρουν τις «ματωμένες φράουλες».

Μάλιστα, οι περισσότερες αφίσες είναι γραμμένες στα αγγλικά, έτσι ώστε να γίνονται κατανοητές όχι μόνο από Έλληνες αλλά και ξένους καταναλωτές.

Στα

κείμενα που τις συνοδεύουν, οι συντάκτες κατηγορούν την κυβέρνηση, ενώ βάλλουν ευθέως κατά της Χρυσής Αυγής για τη «στήριξή» της στους ιδιοκτήτες των καλλιεργιών, οι οποίοι εδώ και χρόνια είχαν καταστήσει την περιοχή «άβατο» για την αστυνομία και τα Μέσα Ενημέρωσης.

Η πιο χαρακτηριστική αφίσα απεικονίζει την ελληνική σημαία παρηλλαγμένη. Στη θέση του σταυρού βρίσκεται μια φράουλα, και καραμπίνες στη θέση των λευκών γραμμών.

Πριν από λίγο η αστυνομία συνέλαβε ένα 38χρονο και του απήγγειλε κατηγορία για υπόθαλψη δύο εκ των τριών επιστατών που αναζητεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα