Άφησαν το μωρό τους να πεθάνει από ίκτερο γιατί «ο Θεός δεν κάνει λάθη»

18:44 29/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Τραγωδία στο Μίσιγκαν όταν γονείς άφησαν το μωράκι τους να πεθάνει από ίκτερο λόγω….θρησκοληψίας. Η μαία προειδοποίησε τους γονείς του βρέφους που γεννήθηκε στο σπίτι, ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε εμφανίσει ίκτερο. Όμως η 30χρονη Rachel Joy Piland και ο 36χρονος σύζυγός της Joshua Barry Piland αρνήθηκαν να πάνε την Abigail σε νοσοκομείο λέγοντας ότι «ο Θεός δεν κάνει λάθη», ακθώς και οι δύο είναι πολύ θρησκόληπτοι.
Μαλιστα όπως ανέφερε ο ντετέκτιβ Peter Scaccia: «Η Rachel αρνήθηκε να

λάβει οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια για την Abigail, δηλώνοντας πως «ο Θεός δεν κάνει λάθη»».

Την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με τον Independent, το μωράκι δεν έτρωγε σωστά και έβηχε αίμα.

Όπως πρόσθεσε ο ντετέκτιβ η Rachel έβαλε το παιδί «δίπλα σε ένα παράθυρο, φορώντας του μόνο μια πάνα, ενώ χρησιμοποιούσε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά για να το κρατάει ζεστό» Η επιδείνωση της υγείας του παιδιού ήταν ραγδαία πολύ γρήγορα σταμάτησε να αναπνέει.

Ο αδερφός της μητέρας ειδοποίησε την αστυνομία για το τραγικό περιστατικό και όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι βρήκαν τρεις ανθρώπους να προσεύχονται για το νεκρό βρέφος.

Ο πατέρας είχε προσπαθήσει να επαναφέρει το παιδί, αλλά χωρίς επιτυχία καθώς δεν ήξερε να κάνει τεχνητή αναπνοή σε ένα μωράκι. Ενώ στο μεταξύ ειδοποίησαν τους πιστούς στην εκκλησία της ενορίας τους και φίλους τους να έρθουν σπίτι και να προσευχηθούν για την Abigail, αλλά ποτέ δεν ειδοποίησαν την αστυνομία.
Το ζευγάρι έχει ακόμη δύο παιδιά τα οποία ξεγέννησε η ίδια μαία.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2016, ενώ τον προσεχή Οκτώβριο θα γίνει η δίκη στο Lansing.

Το ζευγάρι αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα