Αφγανός βίασε το 11 μηνών παιδί του στη Χίο!

11:50 24/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Μία γυναίκα από το Αφγανιστάν κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της αποπειράθηκε να βιάσει το 11 μηνών παιδί τους και οι υγειονομικές υπηρεσίες του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου εξετάζουν από χθες το βράδυ το παιδί.

Η οικογένεια διαμένει σε δομή εκτός ΒΙΑΛ, και ο κατηγορούμενος φρουρείται σε ειδικό δωμάτιο του Νοσοκομείου από αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες καταγγέλθηκε η αποτρόπαιη υπόθεση, σύμφωνα με το Politischios.gr.

Νοσοκομειακοί υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις Aρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά ακόμη και στα μέλη της οικογένειας του. Απορίας άξιο είναι επομένως γιατί αφέθηκε να κυκλοφορεί και να δρα ελεύθερος και δεν είχε νωρίτερα συλληφθεί από τις Αρχές.

Το συμβάν επιβεβαιώνει και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η οποία αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή.

Πηγή: politischios.gr

The post Αφγανός βίασε το 11 μηνών παιδί του στη Χίο! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα