ΑΕΚ-Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ με στόχο την πρόκριση (0-1)

21:41 4/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τη Σεντ-Ετιέν στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς του 0-0 επί γαλλικού εδάφους.
Απώλεια για την ΑΕΚ ήταν ο Σουηδός μέσος της Ένωσης, Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος έμεινε εκτός 18αδας, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Μπορεί μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Γιάκομπ Γιόχανσον να το πάλεψε προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα με την γαστρεντερίτιδα. Αλλά οι δυνάμεις

του, τον πρόδωσαν. Ο οργανισμός του ήταν εξαιρετικά εξασθενημένος και ο Τιμούρ Κετσπάγια υποχρεώθηκε να τον αφήσει εκτός 18αδας.

Την θέση του στο αρχικό σχήμα, δεν πήρε ούτε ο Γαλανόπουλος, ούτε ο Τζανετόπουλος, αλλά ο πιο έμπειρος Λαμπρόπουλος. Έστω και αν δεν είναι καθαρόαιμο αμυντικό χαφ. Κατά τα άλλα, ο Τάσος Μπακασέτας ήταν η επιλογή του Κετσπάγια την κορυφή της επίθεσης, μ’ όλες τις άλλες θέσεις, ίδιες με το ματς στο «Ζοφρουά Γκισάρ».

Δηλαδή ο Μπαρμπόσα και ο Βάργκας είναι στα δυο άκρα της επίθεσης και ο Μάνταλος σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Σιμόες είναι το δεύτερο αμυντικό χαφ, ο Ντίντακ με τον Γκάλο στα δυο άκρα της άμυνας, ο Τσιγκρίνσκι με τον Κολοβέτσιο τα δυο στόπερ και ο Ανέστης κάτω από τα δοκάρια.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Μπακασέτας.

Αναπληρωματικοί: Μπάρκας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Πλατέλλας, Αραβίδης, Αλμέιδα.

Σεντ Ετιέν: Ρουφιέ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πογκμπά, Περέν, Σελνάες, Λεμουάν, Νταμπό, Τανάν, Αμουμά, Μπέριτς.

Αναπληρωματικοί: Μουλέν, Παζό, Ρου, Εμπέγκουε, Μονέ-Πακέ, Σέντερλουντ, Μολκουί.

Keywords
Τυχαία Θέματα