To τελευταίο «αντίο» στον Γεράσιμο Αρσένη (ΒΙΝΤΕΟ)

19:29 21/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Η εξόδιος ακολουθία για τον Γεράσιμο Αρσένη τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου το απόγευμα, στο Κολωνάκι.

Τραγικές φιγούρες η γυναίκα του Λούκα Κατσέλη και τα παιδιά του Διονύσης και Έφη, Ανδρέας και Χριστίνα, Αμαλία, Δημήτρης και Μελιάνα.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η πρέοδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη

Γεννηματά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Κώστας Σημίτης, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Κώστας Λαλιώτης, η Βάσω Παπανδρέου, ο Κώστας Σκανδαλίδης, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο Δημήτρης Βίτσας, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Γιάννος Παπαντωνίου,ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, ο Αντρίκος Παπανδρέου αλλά και πλήθος κόσμου.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος ο οποίος εκφώνησε τον επικήδειο λόγο.

Μετά την εξόδιο ακολουθία, ο Γεράσιμος Αρσένης ετάφη στο νεκροταφείο Αμαρουσίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Να σημειωθεί ότι αντί στεφάνου, η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί όποιος επιθυμεί να καταθέσει δωρεά στον τραπεζικό λογαριασμό Υποτροφιών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη μνήμη του Γεράσιμου Δ. Αρσένη (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ IBAN GR1001103150000031554540182).

Keywords
Τυχαία Θέματα