To μήνυμα Τσίπρα με «μαργαριτάρια» σε Αμερικανούς επενδυτές

23:22 11/12/2017 - Πηγή: Aixmi

«Greece’s is come back… is here… Greece’s is come back, is here now» ήταν το μήνυμα, σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ετήσιο διεθνές επενδυτικό συνέδριο για την Ελλάδα που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη από το Capital Link.

Στο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός διαμήνυσε πως η χώρα

μας έχει διάπλατα ανοικτά τις πύλες της για κερδοφόρες επενδύσεις. Ακόμα πως «η Ελλάδα είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα, να κλείσει το κεφάλαιο της λιτότητας και να μπει σε μια εποχή ανάπτυξης και επενδύσεων».

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε πως οι θυσίες έχουν αποδώσει και η ελληνική οικονομία ανακάμπτει. Ο κ. Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το καλοκαίρι του 2018 η Ελλάδα θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα προσαρμογής, προσθέτοντας πως πλέον η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στο επόμενο βήμα, που θα είναι «η εποχή ανάπτυξης, επενδύσεων και ευημερίας».

«Η επιστροφή της Ελλάδας είναι εδώ, τώρα και σας καλεί να γίνετε μέρος της» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στα αγγλικά στους ξένους επενδυτές.

Πάντως, αυτό που δεν έμεινε ασχολίαστο ήταν το νέο γλωσσικό ολίσθημα. «Greece is come back… is here… Greece is come back, is here now».

The post To μήνυμα Τσίπρα με «μαργαριτάρια» σε Αμερικανούς επενδυτές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα