Tι τρέχει με τον Μπραντ Πιτ και την εγγονή της Γκρέις Κέλι;

20:42 14/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Οργίασαν οι φήμες πως ο σταρ του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιο του με την Αντζελίνα Τζολι βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά μιας γαλαζοαίματης και συγκεκριμένα της πανέμορφης εγγονής της Γκρέις Κέλι, Σαρλότ Κασιράγκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ιnquisitr ο γόης του σινεμά εδώ και ένα μήνα βγαίνει με την πριγκίπισσα

του Μονακό .Μάλιστα όωπς αναφέρει βγαίνουν κρυφά ραντεβού όλο αυτόν τον καιρό έπειτα από τη γνωριμία τους μέσω ενός κοινού γνωστού. Μάλιστα άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως ο δημοφιλής ηθοποιός και η γαλαζοαίματη εμφανίστηκαν`μαζί σε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες στο County Museum of Art και ήταν αχώριστοι.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η πριγκίπισσα παρουσιάζει ομοιότητες στην εξωτερική εμφάνιση με την Αντζελίνα Τζολίκαι ίσωςω υτό είναιπου τράβηξε τον Πιτ σε εκείνη.

Πάντως από ότι φαίνεται μόνο το δημοσίευμα του Gossip Cop φαίνεται να ξεκαθαρίζει τα πράγματα επικαλούμενο πηγή προσκείμενη κοντά στην Σαρλότ αναφέροντας πως δεν υπάρχει απολύτως καμία ερωτική σχέση ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τη Σαρλότ Κασιράγκι.

The post Tι τρέχει με τον Μπραντ Πιτ και την εγγονή της Γκρέις Κέλι; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα