O θείος της Κέιτ Μίντλετον έδωσε μπουνιά δημοσίως στη σύζυγό του

20:01 14/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένοχο έκρινε το δικαστήριο τον θείο της Κέιτ Μίντλετον γαι τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του σε ένα επεισόδιο που συνέβη δημοσίως στις 13 Οκτωβρίου. Ο αδερφός της μητέρας της Δούκισσας του Κέμπριτζ είχε βγει με τη σύζυγό του,την τέταρτη στη σειρά, και αφού είχε καταναλώσει αρκετά ποτά επέστρεφαν προς το σπίτι τους.
Μπήκαν σε ταξί και μόλις έφθασαν έξω από το σπίτι καυγάδισαν και η Τζούλι Αν τον χαστούκισε. Τότε εκείνος της «έριξε ένα αριστερό κροσέ» δήλωσε ο οδηγός ταξί

Daniel Shepherd. Η γυναίκα έπεσε στο δρόμο κι έμεινε αναίσθητη για μερικά δευτερόλεπτα.
Ο Shepherd δήλωσε πως προσέφερε στη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε την αστυνομία με δική της θέληση. Μάλιστα όπως κατέθεσε όταν προσπάθησε να σταματήσει τον μεθυσμένο Goldsmith λεγοντάς του «φίλε σταμάτα δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Θα χτυπήσεις κι εμένα τώρα;».
Μόλις συνήλθε η γυναίκα άρχισε να κλαίει και την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες αποχώρησε.
Ο Gary Goldsmith αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και θα περάσει από ακρόαση στις 21 Νοεμβρίου.

The post O θείος της Κέιτ Μίντλετον έδωσε μπουνιά δημοσίως στη σύζυγό του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα