Survivor: Τι έδειξε η 24ωρη ψηφοφορία; – Tεράστιες ανατροπές – Oι πρώτοι και οι τελευταίοι

10:45 6/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας του Survivor έδωσε στη δημοσιότητα το youweekly.gr και το dimi’s blog, όπου στη λίστα από το Νο 1 έως το Νο 9 πρώτος κατατάσσεται σε δημοφιλία ο Γιώργος Αγγελόπουλος που κονταροχτυπήθηκε με τον Μάριο Πρίαμο.

Έως και το απόγευμα της Δευτέρας, με ελάχιστο ποσοστό είχε προβάδισμα ο Μάριος Ιωαννίδης… Όμως έγινε ανατροπή! Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, στην πρώτη θέση εκτοξεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από

κύμα ψήφων που πήρε τη βραδινή ώρα, με διαφορά από τον Μάριο Ιωαννίδη! Ενώ όλα έδειχναν πως ο Κύπριος θα είναι αυτός που θα κατακτήσει την πρωτιά, οι φανατικοί του Ντάνου του έδωσαν ώθηση και πήγε πρώτη θέση τελικά!

Στην τρίτη θέση, οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr, θέλουν τον… Κώστα Αναγνωστόπουλο, ενώ στην τέταρτη τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στην πέμπτη θέση κατατάσσεται ο Γιάννης Σπαλιάρας ενώ στην έκτη με 1% ο Γιώργος Χρανιώτης. Οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr, αναφέρουν πως στην έβδομη θέση βρίσκεται η Σάρα Εσκενάζυ και ακολουθούν στην όγδοη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στην ένατη ο Μπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 24ωρη, – Tεράστιες, – Oι,Survivor, 24ori, – Terasties, – Oi