Survivor: Φεύγει απόψε η Ελισάβετ; Την ύστατη στιγμή ακούγεται άλλο όνομα

21:13 17/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Όλες οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις για την αποψινή αποχώρηση από το Survivor συγλίνουν στο πρόσωπο της Ελισάβετ. Λέγεται ότι πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και ακολούθησε η Σάρα Εσκενάζη. Πρώτος στη συμπάθεια του κοινού φαίνεται ότι αναδείχθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Είναι αλήθεια, άραγε, αυτό; Θα το επιβεβαιώσει το αποψινό επεισόδιο; Ή μήπως όχι; Μην ξεχνάμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα

όλοι μιλούσαν για αποχώρηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη από την ομάδα των «Διασήμων». Και, όμως, ήταν η Λάουρα Νάργες που έφυγε, τελικά. Ήταν τέτοιος ο αιφνιδιασμός, που στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φούντωσε αστραπιαία η φημολογία ότι η παραγωγή άλλαξε την ψήφο του κοινού. Μέχρι και ότι παρενέβη ο ιδιοκτήτης του Σκάι, Γιάννης Αλαφούζος, γράφτηκς. Γιατί; Διότι ο πατέρας της Βαλαβάνη είναι ο προσωπικός οδηγός του…

Την επόμενη μέρα ο τηλεοπτικός σταθμός έδωσε στην Ελεωνόρα Μελέτη την οδηγία να πει από την εκπομπή της ότι η διοίκηση είχε πάρει την απόφαση να διοχετεύσει την ψεύτικη είδηση ότι δήθεν θα έφευγε η Ευριδίκη, ώστε να διαψεύσει με τον τρόπο αυτό ότι υπάρχει κέντρο συντονισμένων διαρροών.

Τι θα γίνει απόψε; Θα φύγει η Ελισάβετ; Ή θα γίνει η έκπληξη και θα το κοινό θα υποδείξει τη Σάρα, όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες; Μην ξεχνάμε ότι οι τηλεθεατές στήριξαν την Ελισάβετ σε όλες τις προηγούμενες ψηφοφορίες, καθώς θεωρούσαν ότι είχε στοχοποιηθεί. Για τον Σπαλιάρα θεωρείται μάλλον απίθανο, μιας που φαίνεται πως έχει απλωθεί δίχτυ συμπαθειας προς το πρόσωπό του, μετά τις επιθέσεις που έχει δεχθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα