Survivor: Ετοιμάζουν υποδοχή ήρωα στον Ντάνο στη Σκιάθο

18:22 14/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Υποδοχή ήρωα ετοιμάζει η Σκιάθος στον νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η Επιτροπή Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού Σκιάθου, ετοιμάζει μια μεγαλοπρεπέσταστη υποδοχή στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Σήμερα στις 21:00, οι Σκιαθίτες θα υποδεχτούν στο Ανοιχτό Θέατρο

στο Μπούρτζι της Σκιάθου το νικητή του Survivor που φαίνεται πως για το νησί είναι ένας… ήρωας!

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο του Δήμου Σκιάθου, θα προβληθούν στιγμιότυπα από την υπερπροσπάθεια του Σκιαθίτη, που καθήλωσε τους Έλληνες στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέχρι τη στιγμή που ανακηρύχτηκε ο μεγάλος νικητής.

Κύριο μέλημα των διοργανωτών της επίσημης υποδοχής του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία, με τη συνδρομή της δημοτικής αστυνομίας, της αστυνομίας και του λιμενικού σώματος, καθώς πλήθος θαυμαστών περιμένουν εναγωνίως τη στιγμή που θα τον συναντήσουν, θα του μιλήσουν και θα φωτογραφηθούν μαζί του.

«Από την πλευρά μας ως δήμος, συντεταγμένα, θέλουμε πάνω απ’ όλα την ασφάλεια για όσους επιθυμούν να τον δουν, να τον χαιρετήσουν και να του μιλήσουν, αλλά και για τον ίδιο», όπως υπογράμμισε ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος επεσήμανε παράλληλα ότι είναι σημαντική η συμβολή του στην προβολή της Σκιάθου και αξιοσημείωτη η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Με ανάλογη αγωνία τον περιμένουν οι συγγενείς, οι φίλοι του και πολλά μέλη συλλόγων και αθλητικών σωματείων, που θέλουν να δουν από κοντά τον σύγχρονο Ηρακλή, ο οποίος αντιμετώπισε με επιτυχία και σθένος ψυχής όλους τους άθλους, για να ανέβει τελικά στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κρατώντας το πολύτιμο τρόπαιο.

πηγή: Τaxydromos, skiathoslife

Keywords
Τυχαία Θέματα