Survivor: H Eλένη Δάρρα ρίχνει φως στη «σχέση» Κολιδά-μισθοφόρου

18:28 24/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Να ξεκαθαρίσει τα όσα ακούστηκαν για τη σχέση της Ειρήνης Κολιδά και του Κώστα Αναγνωστόπουλου θέλησε η πρώην παίκτρια του Survivor Ελένη Δάρρα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη Survivor Πανόραμα.

Η ίδια η παίκτρια όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι είχε αφήσει να αφήνει αιχμές και υπονοούμενα

για τη σχέση των δύο παικτών της ομάδας των Μαχητών όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Ειρήνη Κολιδά απομονώθηκαν στην παραλία δείχνοντας να έχουν μια περισσότερη οικειότητα μεταξύ τους, όπως ερμήνευσαν αρκετοί παίκτες, αλλά και τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να φουντώσουν τα σενάρια.

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η Ελένη Δάρρα τότε λέγοντας:

«Θεωρώ ότι υπάρχει κάτι ερωτικό στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όπως και να ‘χει γιατί μεταξύ άνδρα και γυναίκας δεν υπάρχει φιλία. Τώρα, κάποιες χειρονομίες εγώ προσωπικά δε της επιτρέπω, όχι μόνο γιατί είμαι παντρεμένη και μητέρα, δεν τις επέτρεπα ποτέ, ούτε όταν ήμουν στα 18, 19 και ελεύθερη. Νομίζω ότι είναι θέμα χαρακτήρα. Όσο αφήνεις και επιτρέπεις πράγματα, θα συμβαίνουν και πράγματα. Δεν ξέρω αν θα καταλήξει κάπου, δεν ξέρω αν είναι απλά ένα φλερτ και δεν με αφορά κιόλας».

«Δεν είναι ένα κομμάτι του πενταλέπτου και παίζει ένα πεντάλεπτο, έχει άλλη διάρκεια και δεν παίζουν όλα. Υπήρχαν κάποιες χειρονομίες φιλικές απλά ας πούμε ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι ήρθαν πιο κοντά, φιλικά τελικά όπως αποδείχτηκε. Τότε δεν ξέραμε ότι είχαν και κάποιους κοινούς γνωστούς και είναι φυσικό όταν έχεις κοινά να μιλήσεις γι’αυτά και να έρθεις πιο κοντά, φιλικά πάντα» είπε η πρώην παίκτρια της ομάδας των Μαχητών ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση και βάζοντας τέλος στην φημολογία.

To βίντεο από το youweekly

Keywords
Τυχαία Θέματα