Oι NTY απολογούνται στη Μελάνια για το «πόρνη»

10:27 15/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Ξεμπρόστιασε δημοσιογράφο των New York Times το μοντέλο εσωρούχων Έμιλι Ρατακόφσκι η οποία αποκάλυψε ότι ο ρεπόρτερ κάθισε δίπλα της σε επίδειξη στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και αποκάλεσε «πόρνη» την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ.

Η αμερικανική εφημερίδα τάχθηκε στο πλευρό της Μελάνια για το επεισόδιο και μίλησε με τον ρεπόρτερ της σχετικά με το ατόπημά του: «Σε ένα πάρτι χθες το βράδυ ένας ρεπόρτερ των Times που δεν καλύπτει την Ουάσιγκτον ή το πολιτικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε σε μία αβάσιμη φήμη που αφορά την Μελάνια Τραμπ», αναφέρουν οι ΝΥT σε δήλωσή τους στο Politico.

«Το σχόλιο δεν έγινε με σκοπό να δημοσιοποιηθεί, αλλά ήταν εντελώς ακατάλληλη η στιγμή και δεν θα έπρεπε να γίνει. Οι συντάκτες της εφημερίδας έχουν μιλήσει στον ρεπόρτερ ρωτώντας τον σχετικά με το ατόπημα που έκανε».

Σε σχόλιό της στο Twitter η Ραταϊκόφσκι έγραψε: «Χθες το βράδυ, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης κάθισε δίπλα μου ένας δημοσιογράφος από τους New York Times και μου είπε ότι η Μελάνια είναι μία πόρνη».

Sat next to a journalist from the NYT last night who told me "Melania is a hooker." Whatever your politics it's crucial to call this out for

— Emily Ratajkowski (@emrata) February 13, 2017

Το 25χρονο μοντέλο επέκρινε αυτό που ονομάζεται «slut-shaming» της Πρώτης Κυρίας που ήταν πρώην μοντέλο.

what it is: slut shaming. I don't care about her nudes or sexual history and no one should.

— Emily Ratajkowski (@emrata) February 13, 2017

«Ό,ποια κι αν είναι τα πολιτικά σας πιστεύω, δεν έχετε το δικαίωνα να κάνετε «slut-shaming». Δεν με νοιάζει για τα γυμνά που έχει κάνει ή την σεξουαλικής της ιστορία και κανένας δεν πρέπει να νοιάζεται γι’ αυτά», έγραψε η υποστηρίκτρια του Μπέρνι Σάντερς στο προεκλογικό επίπεδο.

Gender specific attacks are disgusting sexist bullshit.

— Emily Ratajkowski (@emrata) February 13, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα