Off από τη λίστα και ο Πελεγκρίνο

08:59 31/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Η υπόθεσή του ήταν εξαρχής δύσκολη και τα μηνύματα αρνητικά από την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως αφήνει και την υπόθεση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο και επικεντρώνεται αλλού, όπως σε Μάρτινς.

Ο έμπειρος προπονητής που είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Πρέμιερ Λιγκ έχοντας κρούσεις από ομάδες όπως η Κρίσταλ Πάλας, φαίνεται πως μπήκε στον… πάγο για την λίστα των υποψηφίων του Ολυμπιακού. Μετά και

τις αρνητικές εξελίξεις με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ο Ολυμπιακός στρέφει σε άλλες υποθέσεις την προσοχή του. Έτσι και αλλιώς η περίπτωση Πελεγκρίνο ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και από την Κυριακή κιόλας είχε διαφανεί πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο θετικά για τους πρωταθλητές.

Στην δεδομένη στιγμή όλες οι άλλες… γνωστές περιπτώσεις όπως για παράδειγμα των Μάρτινς, Λουτσέσκου και ακόμα και Ιέρο και Κρίστιανσεν δεν έχουν πάψει να υφίστανται για τον πάγκο των πρωταθλητών. Ειδικά του Μάρτινς που μπαίνει σε πρωτο πλάνο. Και πάλι όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί ενδεχόμενο ανατροπής. Εξάλλου ως προς το επικοινωνιακό σκέλος έχουν υπάρξει υποθέσεις όπου ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε για λόγους τακτικής και επανήλθε μετά.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα