Σοκαριστικά νέα για την Ολίβια Νιούτον Τζον- Νέα σκληρή μάχη με τον καρκίνο

00:26 31/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την αγαπημένη τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια του θρυλικού Grease καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της στον λογαριασμό της στο Facebook ο καρκίνος έκανε μετάσταση.
«Η Olivia Newton-John απρόθυμα αναβάλει τις συναυλίες της στις Η.Π.Α. και τον Καναδά, που είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο», αναφέρει σχετικά η δήλωση και συνεχίζει η ανάρτηση ως εξής:

«Ο πόνος στην πλάτη που αρχικά την ανάγκασε να αναβάλει το πρώτο μισό της περιοδείας

της, αποδείχτηκε πως είναι καρκίνος του μαστού, που παρουσίασε μετάσταση στο ιερό οστό»
Επιπλέον αναφέρεται πως η διάσημη καλλιτέχνιδα θα υποβληθεί τόσο σε φυσικές θεραπείες, όσο και σε ακτινοθεραπεία μεταφέροντας κι ένα μήνυμα βεβαιότητας της Olivia Newton-John πως «θα επιστρέψει αργότερα μέσα στη χρονιά, καλύτερα από ποτέ, να γιορτάσει τις εμφανίσεις της«.
«Αποφάσισα για την πορεία των θεραπειών κατόπιν διαβουλεύσεων με τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και την ιατρική ομάδα του κέντρου φροντίδας και έρευνας για τον καρκίνο του μαστού στη Μελβούρνη, της Αυστραλίας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Η 68χρονη πρωταγωνίστρια του θρυλικού Grease διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 1992 και από τότε είναι ακτιβίστρια για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Keywords
Τυχαία Θέματα