Kαι ο Σταλόνε κατηγορείται για βιασμό 16χρονης το 1986

19:45 17/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Με κατηγορηματικό τρόπο αρνείται ο κινηματογραφικός «Ρόκι» ότι ο ίδιος και ο σωματοφύλακάς του επιτέθηκαν σεξουαλικά σε μια 16χρονη θαυμάστρια και στη συνέχεια την απειλούσαν πως επειδή είναι παντρεμένοι και οι δύο αν τολμήσει να μιλήσει θα της έσπαγαν τοκεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη πίσω στο 1980 όταν ο Σιλβέστερ Σταλόνε βρισκόταν στο Λας Βέγκας για την προώθηση της ταινίας του Over the Top.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στηνα στυνομική έκθεση η 16χρονη τότε παραθέριζε μαζί με τους γονείς της και διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον σταρ του Χόλιγουντ.

Ο σωματοφύλακας του ηθοποιού Michael De Luca πλησίασε την κοπέλα και της έδωσε κλειδί ενός δωματίου όπου η 16χρονη ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον Σταλόνε. Αλλά όταν πήγε να φύγει εμφανίστηκε και ο σωματοφύλακας και οι δύο άντρες την εκφόβισαν εξαναγκάζοντάς την να κάνει σεξ
και με τους δύο.

Όπως υποστηρίζει στην αστυνομική έκθεση η κοπέλα που κρατά την ανωνυμία της, δεν υπήρξε σωματική βία αλλά αισθάνθηκε εγκλωβισμένη και τρομαγμένη. «Δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει σεξ με τον σωματοφύλακα, αλλά αισθάνθηκε ότι δεν έχει άλλη επιλογή. Ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση».
Εκπρόσωπος του ηθοποιού ανέφερε πως οι ισχυρισμοί είναι γελοίοι και τους διαψεύδει κατηγορηματικά. Εξάλλου όπως είπε ο ηθοποιός ουδέποτε έγινε αποδέκτης αυτής της καταγγελίας από κανέναν, ούτε καν από την αστυνομία, και μόλςι σήεμρα ήρθε στην επιφάνεια αυτή η καταγγελία.»Ο κ. Σταλόνε σε καμία περίπτωση δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με καμία αρχή ή οποιονδήποτε άλλο σχετικά με αυτό το ζήτημα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Σταλόνε, Michelle Bega.

Επιπλέον σύμφωνα με την καταγγελία, ο Σταλόνε αφού ολοκληρώθηκε η σεξουαλική επαφή είπε στην κοπέλα πως επειδή είναι και οι δύο παντρεμένοι άντρες η κοπέλα δεν έπρεπε να αναφέρει σε κανέναν το περιστατικό αλλιώς θα της έσπαγαν το κεφάλι».

Η αστυνομία σημείωσε ότι η γυναίκα ήταν «εξαιρετικά συναισθηματική» κατά τη διάρκεια της κατλαθεσής της και είχε «δυσκολία στον ειρμό της σκέψης της». Αποφάσισε τελικά να μην ασκήσει κατηγορίες εναντίον του Σταλόνε και του Ντα Λούκα, επειδή αισθάνθηκε «ταπεινωμένη και ντροπιασμένη» από το περιστατικό, αναφέρει η έκθεση.

The post Kαι ο Σταλόνε κατηγορείται για βιασμό 16χρονης το 1986 appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα