Αεροσκάφος και ελικόπτερο συγκρούστηκαν πάνω απο το δάσος του Μπάκιγχαμ

18:09 17/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Τραγικό αεροπορικό δυστύχημα όταν μικρό αεροπλάνο συνετρίβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με ένα ελικόπτερο πάνω από τη βασιλική περιουσία και συνετρίβησαν μέσα στο δάσος του Μπάκιγχαμ, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι για τους συνολικά τέσερις επιβαίνοντες.

Τα συντρίμμια από τα δύο αεροσκάφη έπεσαν από τον ουρανό, αφού οι ντόπιοι που ζούν κοντά στο ιστορικό κτήμα του Waddesdon άκουσαν μια δυνατή έκρηξη λίγο μετά το μεσημέρι.
Ο πιλότος του ελικοπτέρου και ένας

επιβαίνοντας, καθώς και ο πιλότος του αεροπλάνου με ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στο αεροπλάνο, εκτιμάται ότι σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή.

Εικόνες από το σημείο της συντριβής δείχνουν θραύσματα από μέταλλο από το ελικόπτερο μαζί με τμήματα των στροφείων και του πιλοτηρίου.

Ένας κάτοικος της πόλης δήλωσε στη ΜailOnline: «Ο πατέρας μου άκουσε μια δυνατή έκρηξη.
Έτρεξε στο σημείο και όπως μας είπε ήταν εμφανές ότι κανείς δεν έχει επιβιώσει. Όλοι βοηθούν τώρα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ».

The post Αεροσκάφος και ελικόπτερο συγκρούστηκαν πάνω απο το δάσος του Μπάκιγχαμ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα