H Drag Queen στο πλευρό της Μέρκελ που «έκλεψε» τα φώτα της δημοσιότητας από τον Σταϊνμάιερ

19:13 12/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Η εκλογή του νέου προέδρου της Γερμανίας μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γερμανικών ΜΜΕ, αλλά τελικά τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε, όχι ο Σταϊινμάιερ, αλλά μια από τους εκλέκτορες: Η Ολίβια Τζόουνς, η πασίγνωστη drag queen η οποία βρέθηκε στην Bundestag ως εκπρόσωπος των Πρασίνων για την Εθνική Συνέλευση.

Η Ολίβια Τζόουνς, κατά κόσμον Oliver Knöbel, φωτογραφήθηκε με την πολιτειακή ηγεσία της Γερμανίας, τον νέο Πρόεδρο αλλά και την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ

η οποία, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες θέλησε να αγγίξει τα περίεργα, γεμάτα φτερά και πούπουλα ρούχα της!

H Ολίβια Τζόουνς δεν βρέθηκε τυχαία σήμερα στο γερμανικό κοινοβούλιο.

Ήταν μία από τους 1.260 εκπροσώπους της Εθνικής Συνέλευσης της Γερμανίας που ψήφιζαν για να εκλέξουν το νέο Προέδρο της χώρας.

Παρόλο που συνήθως οι εκπρόσωποι των κρατιδίων είναι πολιτικοί από τις κυβερνώσες παρατάξεις, συμβαίνει ενίοτε να στέλνουν τα γερμανικά κρατίδια διάφορα άλλα πρόσωπο, είτε από τον καλλιτεχνικό είτε από τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Η Ολίβια Τζόουνς εκπροσωπούσε το κόμμα των Πράσινων από το κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας.

Άλλωστε ανάμεσα στους εκπροσώπους των κομμάτων ήταν και ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ.

Η καγκελάριος Μέρκελ ήταν εξαιρετικά φιλική με τη δίμετρη Ολίβια και μάλιστα σε κάποια στιγμή φαίνεται να τη ρωτάει κάτι για τα εντυπωσιακά φτερά στα ρούχα της.

*Οι εικόνες είναι από το Reuters και την Deutsche Welle

Keywords
Τυχαία Θέματα