Aπειλητική επιστολή με σφαίρα στον Πρόεδρο της ΕΠΟ

16:46 29/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση αποστολής φακέλου που περιείχε ένα απειλητικό μήνυμα και μια φαίρα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γραμμένο.

Οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι ως αποστολέας, της εν λόγω επιστολής εμφανίζεται κάποιος Παπαδόπουλος με ακριβή διεύθυνση στον Πειραιά.
Από

την έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικές Αρχές αποδείχθηκε ότι και το πρόσωπο και η διεύθυνση είναι υπαρκτά, όμως το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει καμιά σχέση με την ενέργεια και προφανώς επελέγη από τον άγνωστο αποστολέα για να αποπροσανατολίσει.

Στην τρισέλιδη απειλητική επιστολή, ο πρόεδρος της ΕΠΟ εμφανίζεται να μεροληπτεί υπέρ συγκεκριμένων ομάδων και ποδοσφαιρικών παραγόντων.

Μάλιστα η πιο χαρακτηριστική της φράση αναφέρει:
«Το “δωράκι” (σ.σ. η σφαίρα) είναι τώρα κρύο. Σύντομα θα γίνει ζεστό και δε θα σε σώσουν ούτε ο λαθρέμπορος του Βορρά ούτε ο γκάνγκστερ του Νότου».

Σχηματίστηκε δικογραφία για τις απειλές κατά Γραμμένου
Γρήγορα κινούνται οι διαδικασίες από τη δικαιοσύνη για την υπόθεση-σοκ της επιστολής με σφαίρα και απειλητικό κείμενο που έλαβε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.
Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για την υπόθεση και ήδη έχουν δώσει καταθέσεις υπάλληλοι της ομοσπονδίας.

Ο ίδιος ο Βαγγέλης Γραμμένος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις ημέρες των εορτών και θα πάει να καταθέσει στο τμήμα εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ την Τετάρτη.

ΕΠΟ: Η εξυγίανση που ενοχλεί κάποιους θα ολοκληρωθεί
Ανακοίνωση σχετικά με την αποστολή φακέλου με σφαίρα στον Βαγγέλη Γραμμένο εξέδωσε η ΕΠΟ τονίζοντας ότι η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό, απερίφραστο και ομόθυμο τρόπο την απαράδεκτη και πρωτοφανούς -ακόμα και για τους εμπνευστές της- θράσους χθεσινή προσπάθεια τρομοκράτησης του Προέδρου της κ. Β.Γραμμένου.

Οι κρυπτόμενοι πίσω από την άθλια αυτή ενέργεια, οι οποίοι με το τρόπο αυτό φύτεψαν μια ακόμα σφαίρα στο ποδόσφαιρό μας, στοχεύουν προφανώς στην επιστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου στις παλαιότερες μεθόδους και πρακτικές.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η προσφάτως εκλεγείσα Διοίκηση τη ΕΠΟ δεν πτοείται, δεν εκφοβίζεται, δεν εκβιάζεται και πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να παραιτηθεί του σχεδίου εκσυγχρονισμού και χρηστής διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πλήρης εξυγίανση,‎ που τόσο ενοχλεί κάποιους, θα ολοκληρωθεί».

The post Aπειλητική επιστολή με σφαίρα στον Πρόεδρο της ΕΠΟ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα