Aλλαγή ώρας ξανά για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

13:20 19/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην παλιά του ώρα επιστρέφει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2017-2018. Αλλαγή που εντάσσεται μέσα στις γενικότερες που προανήγγειλε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος για το Πρόγραμμα του καναλιού.

Το δελτίο θα επανέλθει στη ζώνη των 20.00 από Σεπτέμβριο, την ώρα δηλαδή που παραδοσιακά βρισκόταν. Η αλλαγή ώρας

στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 το προηγούμενο διάστημα δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. H αλλαγή στην ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είχε ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο, όταν άρχισε να το παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός στις 19:00 και έτσι το δελτίο του ΑΝΤ1 κρίθηκε καλύτερο να επιστρέψει στις 20:00 από τον Σεπτέμβριο.

«Για το κοινό που βλέπει ειδήσεις είναι πάρα πολύ νωρίς το 19:00 και για ένα δελτίο με τα χαρακτηριστικά που έχει με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Άρα επιστρέφουν οι ειδήσεις στις 20:00, εκεί που θα έπρεπε να είναι για ένα κανάλι σαν τον ΑΝΤ1» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λάτσιος.

Ενώ όπως αναφέρει το zappit.gr, το δελτίο θα είναι ανανεωμένο και σε περιεχόμενο και σε όψη -γραφικά και τρόπο παρουσίασης, ενώ ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να ενισχύσει την off peak ζώνη του – μεσημέρι και απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα