Μοσχάτο: Η μήνυση σε βάρος του 50χρονου για υπεξαίρεση 65 οχημάτων, μια μέρα πριν από τον θάνατό του

15:50 18/1/2023 - Πηγή: Enikos

Νέα στοιχεία αποκαλύπτει το enikos.gr για την υπόθεση θανάτου του 50χρονου ασφαλιστικού συμβούλου στο Μοσχάτο. Όπως έγραψε πρώτο τo enikos.gr, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο απαγχονισμός είναι η αιτία θανάτου του. Επίσης, από την εξέταση στη σορό του προέκυψε ότι υπήρχαν ίχνη ξυλοδαρμού, κατάγματα στα πλευρά, κακώσεις στον θώρακα, στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι ο 50χρονος φέρεται να είχε

πέσει θύμα ξυλοδαρμού το Σάββατο στην Καλλιθέα από άτομα που του είχαν εμπιστευτεί τα χρήματά τους για να τα επενδύσει.

Μοσχάτο: Ερευνάται για απάτες ο 50χρονος

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, μια μέρα πριν από τον θάνατό του, μια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 50χρονου για υπεξαίρεση 65 οχημάτων. Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος ερευνάται για απάτες μέσω leasing αυτοκινήτων και για δήθεν επενδύσεις μέσω ασφαλιστικών προγραμμάτων.

Τέλος, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν προκύπτει από πουθενά αυτό που ισχυριζόταν το θύμα, ότι η Αλβανίδα πρώην γυναίκα του σήκωσε τα χρήματα που είχε ο 50χρονος σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και διέφυγε στη χώρα της. Ο 47χρονος ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Η ίδια βρίσκεται στην Ελλάδα και αναμένεται δήλωσή της μέσω του δικηγόρου της.

Keywords
Τυχαία Θέματα