Κιβωτός του Κόσμου: Παρουσία της ψυχολόγου που «ξεκλείδωσε» την 12χρονη από τον Κολωνό η κατάθεση του 18χρονου

19:14 18/11/2022 - Πηγή: Enikos

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου». Η δικογραφία επέστρεψε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και η έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση θα συνεχιστεί αυτοπρόσωπα από την Εισαγγελία ανηλίκων, λόγω και της σοβαρότητας της υπόθεσης.

«Αναφορικά με την υπόθεση γνωστής ΜΚΟ, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζεται ότι, μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ανατέθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης
στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποίησε προανακριτικές πράξεις και υπέβαλε το σχετικό προανακριτικό υλικό στην παραγγέλουσα Αρχή», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 18χρονος που κατέθεσε στην αστυνομία, όπως έγραψε ήδη το enikos.gr, κατήγγειλε ότι από το 2020 και για μεγάλο χρονικό διάστημα, έως το 2022, έπεσε θύμα ασέλγειας από συγκεκριμένο πρόσωπο της δομής. Όπως είπε στους αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, αποφάσισε να μιλήσει τώρα, γιατί εκτός από την σεξουαλική κακοποίηση δεν άντεξε άλλο τον προσβλητικό και υποτιμητικό τρόπο με τον οποίο του συμπεριφερόταν το συγκεκριμένο άτομο. Τον είχε σαν «δούλο», σαν υποχείριό του, όπως είπε.

Οι νεότερες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι η κατάθεσή του έγινε παρουσία ψυχολόγου, καθώς όταν φέρεται να συνέβησαν όσα καταγγέλλει, ήταν ανήλικος. Μάλιστα, πρόκειται για την ίδια ψυχολόγο που είχε εξετάσει και είχε καταφέρει να «ξεκλειδώσει» την 12χρονη από τον Κολωνό που είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι πρόκειται για ένα παιδί, με πνευματική διαύγεια, που ντρεπόταν πολύ να μιλήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα