Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να τον διώξει χωρίς να πληρώσει λίρα

18:32 18/11/2022 - Πηγή: Enikos

Συνεχίζεται το σίριαλ Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το  κλίμα να γίνεται όλο και πιο βαρύ για τον Πορτογάλο μετά την συνέντευξη του στον Πιρς Μόργκαν.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία και την «Daily Mail» αναφέρουν πως ο σύλλογος ήδη κινείται νομικά προκειμένου να απαλλαγεί από τον Πορτογάλο, χωρίς να χρειαστεί μάλιστα να τον αποζημιώσει.

Η νομική ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» θέλει να εκμεταλλευτεί κατά κάποιον τρόπο το γεγονός ότι ο Κριστιάνο μίλησε απαξιωτικά για τους ιδιοκτήτες και τον προπονητή της ομάδας,

γεγονός που είναι ενάντια στο συμβόλαιο του.

EXCLUSIVE: Manchester United begin legal moves to SACK Cristiano Ronaldo over a breach of contract https://t.co/0NWYnXli4M pic.twitter.com/rFvjAH8cKu

Daily Mail Online (@MailOnline) November 18, 2022

Η Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγες ώρες σχετικά με αποφάσεις που αναμένονται για την έκβαση της υπόθεσης αναφέροντας:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε σήμερα το πρωί τα απαιτούμενα βήματα για την απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο, μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία».

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση απαλλαγής από μια ενδεχόμενη αποζημίωση, οι «μπέμπηδες» θα γλιτώσουν 16 εκατομμύρια λίρες που σε αντίθετη περίπτωση θα όφειλε να καταβάλλει στον παίκτη ως το τέλος της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα