Ζ. Ομπράντοβιτς: Σέβομαι τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό

Σεβασμό στο πρωταθλητή Ευρώπης των δύο τελευταίων σεζόν εξέφρασε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ενόψει της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Παρασκευή, τονίζοντας πάντως πως η ομάδα του θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για νίκη στην πρεμιέρα. Χθες, πάντως, μιλώντας στην κάμερα του "NTV Spor" και στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού,
Ιμπραΐμ Κουτλουάι, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε: «Δεν θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί. Πάντως είναι ένας αντίπαλος που σέβομαι και το ματς της Παρασκευής είναι ενδιαφέρον».

Στην Ευρωλίγκα, ο επί 13 έτη τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν της Φενέρ, δήλωσε για την επιστροφή του στην Αθήνα και στο ΣΕΦ ως αντίπαλος: «Δίνουμε τον πρώτο αγώνα μας στη φάση των "16" και παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που ολοκλήρωσε με 10-0 την κανονική περίοδο. Επίσης ο Ολυμπιακός είναι και πρωταθλητής Ευρώπης τις δύο τελευταίες χρονιές. Θα πάμε αισθανόμενοι σεβασμό για τον αντίπαλό μας, πιστεύουμε όμως την ίδια ώρα πως έχουμε πιθανότητες για νίκη. Αυτή ήταν η κλήρωση: να δώσουμε δηλαδή τον πρώτο αγώνα μας στο ΣΕΦ. Η φάση των "16" είναι ιδιαίτερα σημαντική και πλέον όλα ξεκινούν από το μηδέν. Πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη πριν και να κατανοήσουμε πως κάθε πόντος και κάθε διεκδίκηση μπάλας είναι σημαντική σ΄ αυτή τη φάση».

Στο "ΝTV Spor" ο Ομπράντοβιτς είπε επίσης: «Ο όμιλος μας είναι δύσκολος, αλλά δεν μπορούμε να καθίσουμε και να κλάψουμε. Έχω αφιερώσει τον εαυτό μου στο μπάσκετ και ελπίζω ο τρόπος που παίζει η ομάδα... να συμφωνεί μαζί μου. Πάντα λέω τα ίδια, αλλά δεν έχω βαρεθεί τον εαυτό μου». Στο τέλος, όταν ρωτήθηκε αν έχουν βάση οι φήμες που τον θέλουν ν' αναλαμβάνει Ομοσπονδιακός της εθνικής Τουρκίας, ο "Ζοτς" απάντησε: «Και όταν δούλευα στην Ελλάδα κυκλοφορούσε αντίστοιχη φήμη για την ελληνική ομάδα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κάνω ό,τι μπορώ για να γίνει η Φενέρμπαχτσε επιτυχημένη».
Keywords
Τυχαία Θέματα