Β. Μαρινάκης: Στον Ολυμπιακό να είμαστε όλοι μία γροθιά

15:31 23/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «Γ.Καραϊσκάκης» ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού τίμησε τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος καθώς και για την εν γένει προσφορά του στον σύλλογο στην μέχρι τώρα διάρκεια της θητείας του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετές παλιές δόξες της ομάδας αλλά και σημερινά μέλη της. Ο Μαρινάκης
ευχαρίστησε τους βετεράνους για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε πως δεν στέκεται στην μειονότητα που τον αποδοκίμασε στα προηγούμενα ματς της ομάδας αλλά στους υγιείς φιλάθλους που χαίρονται για τις επιτυχίες της.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε μεταξύ άλλων: «Στο πρώτο πρωτάθλημα που είχαμε πάρει το 2011, είχα υποσχεθεί άλλα 20! Και καλό είναι να το κάνουμε, με έργα και με πολύ λίγα λόγια. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που έχουμε πετύχει σήμερα είναι να έχουμε μία υγιή ομάδα, τις ακαδημίες μας, τους νέους μας, με τους οποίους γίνεται μία πολύ καλή δουλειά και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματά τα βλέπουμε καθημερινά. Επίσης η ομάδα μας, όπως βλέπετε φέτος με χαρακτηριστική ευκολία κέρδισε αυτό το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, έχουμε χρόνο μπροστά μας το καλοκαίρι και να ενισχυθούμε περισσότερο και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη σεζόν. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είναι καλό στον Ολυμπιακό να είμαστε όλοι μία γροθιά»

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε και ο προπονητής της ομάδας, Μίτσελ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ισπανό τεχνικό να δηλώνει σχετικά : «Είμαι περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ξέρω την δύναμη αυτής της ομάδας και του λαού της».
Keywords
Τυχαία Θέματα