Β. Μαρινάκης: Δεν περίμενα καλύτερους τους παίκτες στη ζούγκλα

14:23 17/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Άκρως πετυχημένη χαρακτήρισε τη χρονιά για τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε τα ξημερώματα στο «Ελ. Βενιζέλος» και υποδέχθηκε την αποστολή των Πειραιωτών και όπως φάνηκε από αυτά που τους είπε δεν περίμενε καλύτερη εμφάνιση
από αυτούς, λόγω των συνθηκών, υπό τις οποίες διεξήχθη το… ματς.

Ο κ. Μαρινάκης μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του λόγω της σεζόν που έκανε και επισήμανε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο, όπως τα επεισόδια στον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης, αλλά και πως αυτό μπορεί να κάνει τον Ολυμπιακό πιο δυνατό.

Να σημειωθεί, ότι μαζί με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Αναλυτικά, η δήλωση του προέδρου των Πρωταθλητών Ελλάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Για μένα, όλη η χρονιά είναι μία επιτυχημένη. Αυτό που συνέβη απόψε είναι πολύ κακό, μας πάει 100 χρόνια πίσω. Είμαστε όμως Ολυμπιακός και μας αξίζουν αυτά που έχουμε επιτύχει, είμαστε ισχυροί και ενωμένοι. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα, η χρονιά ήταν επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να περιμένει από εσάς να είστε καλύτεροι σε συνθήκες ζούγκλας! Γιατί αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο, ήταν ζούγκλα!

Είστε επαγγελματίες, συγνώμη για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχτήκατε γιατί τα σπορ είναι υπεράνω από αυτά και να ξέρετε ο Ολυμπιακός είναι ψηλά, τίποτα δε μπορεί να μας ακουμπήσει, μπορεί μόνο να μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό επίσης που συνέβη θα πρέπει να μείνει εδώ γιατί είναι πολύ κακό και για τη χώρα. Για άλλη μία φορά σας συγχαίρω και εύχομαι να ξεκουραστείτε για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για την επόμενη σεζόν».
Keywords
Τυχαία Θέματα