Τζαμάριο Μουν: Αποκαλούμε τον ΠΑΟ... η άλλη ομάδα

16:04 17/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Πανέτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σ' ένα ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα στην έδρα του αντιπάλου, δήλωσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», Τζαμάριο Μουν, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ με εμπειρία σε Τορόντο Ράπτορς, Μαϊάμι Χιτ και Λος Άντζελες Κλίπερς, δεν έχει πρότερη ευρωπαϊκή εμπειρία και δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερη συγκυρία
μίας πρώτης εμφάνισης στο ελληνικό πρωτάθλημα από ένα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

«Οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό μου είπαν πως αποκαλούμε τον Παναθηναϊκό... η άλλη ομάδα», αποκάλυψε ο 33χρονος φόργουορντ, που μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα βρισκόταν διαρκώς δίπλα στον Μρεντ Πέτγουεϊ, τον παίκτη που αντικαθιστά λόγω του τραυματισμού του στη μέση. Ο Πέτγουεϊ άκουγε χαμογελαστός τις δηλώσεις του Μουν και... γιατί να μην χαμογελά μάλιστα, αφού αναμένεται να επιστρέψει συντομότερα από το αναμενόμενο, ακόμη και σε διάστημα μίας εβδομάδας.

«Είμαι πανέτοιμος για το ντεμπούτο μου στην Α1. Παρακολούθησα τον αγώνα με τον Πανιώνιο από κοντά, ενώ είδα και την προσπάθεια κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Δυστυχώς ηττηθήκαμε. Ήταν η πρώτη φορά που είδα από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, μέσα στην έδρα μας. Είναι εκπληκτικοί! Ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτής της ατμόσφαιρας», δήλωσε αρχικά ο Τζαμάριο Μουν.

Τον έχουν προετοιμάσει οι νέοι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό για την ατμόσφαιρα σε μία «μητέρα των μαχών»; «Ω ναι! Μου έχουν πει μάλιστα πως αποκαλούμε τον Παναθηναϊκό... η άλλη ομάδα!». Γελάει ο Μουν και επαναλαμβάνει: «Η άλλη ομάδα! Δεν μπορώ να περιμένω. Θα είναι ωραία! Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου και βέβαια να είμαστε εμείς οι νικητές στο τέλος».

Όσο για την ήττα από την Μπαρτσελόνα, ο Τζαμάριο Μουν εξήγησε για τους λόγους που ήρθε: «Χάσαμε πολλά σουτ. Σουτ που συνήθως βάζει ο Ολυμπιακός. Εκεί νομίζω πως κρίθηκε ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα. Δεν θα τα χάνουμε πάντα, όμως. Είμαι σίγουρος πως στον επόμενο αγώνα μας, με τον Παναθηναϊκό, θα μπουν. Και στον επόμενο αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα ίσως να είμαστε πιο εύστοχοι επίσης».

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Keywords
Τυχαία Θέματα