Γιαννακόπουλος: Να μου ζητήσουν δημόσια συγγνώμη οι Αγγελόπουλοι!

13:52 17/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Αποχώρησε από κοινή συνάντηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τους Αθλητικούς Εισαγγελείς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήμερα, ισχυριζόμενος πως από τους τελευταίους είχε δεχτεί προσωπική πρόσκληση και δεν γνώριζε πως θα ήταν παρόντες οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα (20/1) για τη 14η αγωνιστική της Α1, οι Αθλητικοί
Εισαγγελείς προσκάλεσαν τους ισχυρούς άνδρες των δύο ομάδων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Όμως, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αρνήθηκε να «καθήσει στο ίδιο τραπέζι» με τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Με δήλωσή του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε πως «δεν πρόκειται να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους αν πρώτα δεν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη».

Αναλυτικά, στη σχετική δήλωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρει: «Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Αθλητικών Εισαγγελέων για προσωπική συνάντηση δεν μπορούσα παρά να δηλώσω «παρών». Φτάνοντας όμως εκεί διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μια προκαθορισμένη κοινή συνάντηση με τους κ.κ Αγγελόπουλους. Εφόσον είχα ενημερωθεί για την προοπτική κοινής συνάντησης θα είχα εκφράσει εγκαίρως τις αντιρρήσεις μου. Άλλωστε έχω επαναλάβει ότι μετά τις προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις από την πλευρά τους σε βάρος μου, πέρσι, μετά τον τελικό του κυπέλλου, δεν πρόκειται να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους αν πρώτα δεν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη. Χαιρετίζω την κίνηση των Αθλητικών Εισαγγελέων, βεβαίως και δεσμεύομαι δημοσίως ότι εγώ προσωπικά και η ΚΑΕ θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αποδειχθεί τη Δευτέρα ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής και στον κόσμο του».
Keywords
Τυχαία Θέματα