Τσέλσι: Οι δημοσιογράφοι... εκνεύρισαν τον "Special One"

21:59 30/9/2013 - Πηγή: E-Typos
O παλιός, καλός Ζοζέ Μουρίνιο, εμφανίστηκε ξανά στο Βουκουρέστι! Παραμονή του αγώνα της Τσέλσι με τη Στεάουα για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πορτογάλος προπονητής εκνευρίστηκε με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και αποχώρησε λέγοντας: «Τα λέμε αύριο»! Προφανώς δεν του άρεσε η "ανάκριση" σχετικά με τον αποκλεισμό του Κέβιν Ντε Μπράιν από την αποστολή, γι΄αυτό και όταν τού τέθηκε η σχετική ερώτηση, απάντησε: «Απλώς δεν τον επέλεξα. Δική μου απόφαση. Προσπαθώ να συνυπολογίζω την εικόνα των παικτών τόσο στους αγώνες όσο και τις προπονήσεις».
Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το είχε πάρει... χαλαρά, ο Μουρίνιο ξέσπασε απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους: «Εχετε αυτήν την τάση να ρωτάτε πάντα γι΄αυτούς που λείπουν. Φανταστικά! Κανείς δεν με ρωτάει τώρα για τον Μάτα. Τρεις εβδομάδες τώρα μιλάτε για τον Μάτα, τώρα μιλάτε για τον Ντε Μπράιν. Δεν ενδιαφέρεστε γι΄αυτούς που αγωνίζονται, αλλά γι΄αυτούς ποιυ απουσιάζουν. Τα λέμε αύριο!»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ που καθόταν δίπλα του, ξαφνιάστηκε αλλά απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις. Όμως τις "ειδήσεις" δεν τις βγάζουν τα... καλά παιδιά κι έτσι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι είπε τα γνωστά και αναμενόμενα: «Πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα η Στεάουα. Ο προπονητής της (Ρέγκεκαμπφ) είναι εξαιρετικός. Πέρσι είχαμε χάσει σ΄αυτό το γήπεδο κι αυτό ίσως είναι καλό γιατί θα μας κρατήσει σε εγρήγορση. Η Στεάουα θα δώσει μάχη για να πάρει βαθμούς και να διεκδικήσει την πρόκριση».
Keywords
Τυχαία Θέματα