Σούπερ Λίγκα (6η αγωνιστική): Καλλονή-Ατρόμητος 0-1

21:42 30/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Ατρόμητος νίκησε στο ΟΑΚΑ την τυπικά γηπεδούχο Καλλονή με 1-0 σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε με πέναλτι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο 62΄.

Ο Ατρόμητος επικράτησε της Καλλονής πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 1-0. Η ομάδα του Περιστερίου είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο
ήρθε στο 11΄ όταν ο Ούμπιντες έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Σιδεράκης βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να της αλλάξει την πορεία και να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να φύγει κόρνερ. Στο 34΄ ο Παπαδόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Καλλονής αλλά το πλάσε που επιχείρησε ήταν άστοχο. Ο διεθνής επιθετικός παραλίγο να εξελιχθεί σε μοιραίο παίκτη αφού στο 40΄ βρέθηκε πάλι μόνος απέναντι στον Σιδεράκη αλλά έχασε ακόμα μια κλασσική ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα πάλι άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Ταυλαρίδη να σπαταλήσει άλλη μια ευκαιρία αφού βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή της Καλλονής μετά από σέντρα του Πίτου Γκαρσία αλλά ο Ελληνας αμυντικός έκανε… «τσαφ».

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το Ατρόμητο να πιέζει για το γκολ και στο 49΄ είχε και πάλι δοκάρι αυτή την φορά σε σουτ του Ιγκλέσιας. Στο 60΄ όμως ο τερματοφύλακας της Καλλονής υπέπεσε σε ένα τραγικό λάθος χάνοντας την μπάλα από τον Ιγκλέσιας μέσα στην περιοχή και στην συνέχεια τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Κάκος, υπέδειξε πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδόπουλος. Στο υπόλοιπο του αγώνα η Καλλονή προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Διαιτητής: Τ. Κάκος (Κέρκυρας)

Κίτρινες: Πίντο, Σιδεράκης, Περόνε, Χωριανόπουλος – Ούμπιντες, Ταυλαρίδης

Οι συνθέσεις:

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης (72΄ Σιλαγαρδάκης), Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (72΄ Περόνε), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χουανλού (57΄ Γκάσιτς), Καζάκης.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης (38΄ Νάστος), Ταυλαρίδης (67΄ Μπρίτο), Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραγκούνης (79΄ Γεωργίου), Παπαδόπουλος.

Σε αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ στη Σούπερ Λίγκα, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Βέροια-Εργοτέλης 0-1
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2
Αρης-Παναιτωλικός 0-0
Απόλλων-Λεβαδειακός 4-2
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 2-1
Παναθηναϊκός-Αστ.Τρίπολης 2-1
Πλατανιάς-Πανθρακικός 1-1
Καλλονή-Ατρόμητος 0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 16
2. ΠΑΟΚ 13
3. Παναθηναϊκός 11
4. Εργοτέλης 10
. ΠΑΣ Γιάννινα 10
. Ατρόμητος 10
7. Αστέρας Τρίπολης 9
. ΑΕΛ Καλλονής 9
. Πανθρακικός 9
. Ξάνθη 7
11. Πανιώνιος 6
. Παναιτωλικός 6
. Απόλλων Σμύρνης 6
14. Βέροια 5
. Λεβαδειακός 5
. Πλατανιάς Χανίων 5
17. ΟΦΗ 4
18. Άρης 2
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σούπερ Λίγκα 6η, Καλλονή-Ατρόμητος 0-1,souper ligka 6i, kalloni-atromitos 0-1