Θεσσαλονίκη: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες

12:15 6/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.Οι Θεσσαλοί αγρότες παραμένουν με παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στις 6 το απόγευμα πρόκειται να δώσουν δυναμικό "παρών" στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο της περιοχής στην Λάρισα, μαζί με άλλους φορείς.
Στο Νομό Ημαθίας, το μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο της
Κουλούρας, στην Εγνατία οδό, ενισχύεται διαρκώς με αγρότες από Πέλλα και Πιερία, αλλά και άλλους φορείς. Το προεδρείο της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών, συμμετέχει μαζί και με άλλους συναδέλφους τους απο την Ανατολική Μακεδονία σε σύσκεψη που γίνεται απο το πρωί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Θα αποφασίσουν με τη λήξη της σύσκεψης ποια στάση θα τηρήσουν.
Στις Σέρρες οι αγρότες κλείνουν για δεύτερη μέρα σήμερα, συμβολικά, απο τις 12 το μεσημέρι και για μία ώρα, την κομβική διασταύρωση του δημοτικού διαμερίσματος Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Σερρών -Θεσσαλονίκης και Σερρών –Προμαχώνα.Την ίδια ώρα επί ποδός είναι η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, με μεγάλη αστυνομική δύναμη να βρίσκεται στο κομβικό οδικό σημείο του Λευκώνα, ενώ παράλληλα άνδρες και οχήματα της τροχαίας Σερρών βρίσκονται σε διασταυρώσεις επί της εθνικής οδού Σερρών Προμαχώνα.
Οι αγρότες δεν αποκλείουν να πάρουν το δρόμο προς το παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα.Πέραν της μεγάλης δυναμικής των αγροτών στη διασταύρωση του Λευκώνα, παρατεταγμένα παραμένουν τρακτέρ στον κόμβο των Κερδυλλίων παραπλεύρως της εθνικής οδούς Σερρών – Καβάλας, ενώ μία μικρότερη δύναμη αγροτών με τρακτέρ βρίσκεται έξω από το Ροδολίβος, του δήμου Αμφιπόλεως.
Οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα, αποφάσισαν να προχωρήσουν απο τις 2 το μεσημέρι και για μία ώρα στον συμβολικό αποκλεισμό του τμήματος της εθνικής οδού Καβάλας -Δράμας στο ύψος της κοινότητας Λυδίας, ενώ παρατεταγμένα συνεχίζουν να έχουν τα τρακτέρ τους στη Μαυρολέκη και στην διασταύρωση ΚοκινογείωνΟι αγρότες σε Έβρο και Ροδόπη, έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους έξω απο το εργοστάσιο της Βιομηχανίας Ζάχαρης, στις Φέρρες και στον κόμβο Καλλίστης επί της εθνικής οδού Κομοτηνής -Ξάνθης, χωρίς ωστόσο να έχουν προγραμματίσει κάποια άλλη κινητοποιίηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα