Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

13:51 26/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Γιουπ Χάινκες (Προπονητής Μπάγερν Μονάχου): «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο τόσο σωστά, έτσι διόρθωσα κάποια πράγματα στην ανάπαυλα. Υπήρχε πίεση και για τις δύο ομάδες, αλλά εμείς σαφώς είχαμε το βάρος του φαβορί, το οποίο και αντέξαμε στα πρώτα 20 λεπτά.

Άριεν Ρόμπεν (ποδοσφαιριστής Μπάγερν Μονάχου): «Ήταν ένα μοιρασμένο ματς, είχαμε τις ευκαιρίες ματς, είχαν τις ευκαιρίες τους. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη, αλλά θα το κάνουμε. Είναι πολλά τα συναισθήματα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είχα ονειρευτεί αυτήν την στιγμή. Είχα καλό προαίσθημα όταν ήρθαμε εδώ απόψε, αλλά
το να πάρεις το Τσάμπιονς Λιγκ είναι απίστευτο. Είμαστε στα βιβλία της ιστορίας τώρα. Αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά και νικήσαμε στον τελικό, δεν μπορεί να ζητήσεις κάτι περισσότερο».

Γιούργκεν Κλοπ (Μπορούσια Ντόρτμουντ): «Συγχαρητήρια σε Μπάγερν και σε Γιουπ Χάινκες, δεν μπορείς να δείξεις φθόνο για την νίκη του. Ήμασταν καλοί, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά για την Μπάγερν και πήρε το ματς. Είπα στους παίκτες μου πως θα επιστρέψουμε, ίσως όχι στο Γουέμπλεϊ, αλλά θα προσπαθήσουμε να ξαναπαίξουμε σε τελικό Αυτό τους είπα».

Ρόμαν Βάιντενφελερ (αρχηγός Μπορούσια Ντόρτμουντ): «Είμαστε υπερήφανοι πως προσφέραμε στην Μπάγερν ένα πραγματικά δύσκολο ματς απόψε. Παίξαμε καλά, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει».
Keywords
Τυχαία Θέματα