Συρία: Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη στο Χαλέπι

15:20 18/3/2012 - Πηγή: E-Typos
Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη σήμερα σε κατοικημένη περιοχή της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Συρίας, Χαλέπι, μετέδωσε το συριακό τηλεοπτικό δίκτυο al-Ikhbariya και σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Το κρατικό ειδησεογραφικό δίκτυο Syria TV και το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SABA μετέδωσαν ότι σημειώθηκε "τρομοκρατική" έκρηξη
ανάμεσα σε δύο κατοικημένα κτίρια, στην κυρίως χριστιανική συνοικία αλ Σουλεϊμανίγια, στο Χαλέπι, πίσω από το κτίριο όπου στεγάζεται ένα ταχυδρομείο.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν στο Παρατηρητήριο που εδρεύει στη Βρετανία ότι είδαν πτώματα στους δρόμους και ότι η έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή.

Χθες Σάββατο, δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν στην Δαμασκό σκοτώνοντας 27 ανθρώπους και τραυματίζοντας πάνω από 100.

Η σημερινή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου είναι η πέμπτη που σημειώνεται σε μεγάλη πόλη της Συρίας και η δεύτερη στο Χαλέπι, εδώ και ένα χρόνο, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε η εξέγερση κατά του προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ και η καταστολή των αντικαθεστωτικών από τις δυνάμεις ασφαλείας.
Keywords
Τυχαία Θέματα