Στίβος (ύψος): Η Αντ. Στεργίου αποκλείσθηκε από τον τελικό

13:51 9/8/2012 - Πηγή: E-Typos
Η Αντωνία Στεργίου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στα προκριματικά του ύψους γυναικών, (με το όριο πρόκρισης στον τελικό το 1.96μ.), αλλά δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η 27άχρονη πρωταθλήτρια του ΑΟ Κούρου Πατρών, η οποία έχει υπερβεί φέτος το 1.90μ, σε μια σεζόν με αρκετά προβλήματα και το ατομικό της ρεκόρ να είναι 1.97μ., πάλεψε, αλλά
δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (ώρα Ελλάδας 21.30).
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε καλά σήμερα στο Β' γκρουπ των προκριματικών του αγωνίσματος. Συγκεκριμένα η Στεργίου πέρασε με την πρώτη προσπάθεια το 1.75μ, με τη δεύτερη το 1.80μ και με την τρίτη προσπάθεια το 1.90μ. Με τη δεύτερη προσπάθεια πέρασε το 1.93μ (αυτό της στοίχισε, καθώς αν περνούσε με την πρώτη θα ήταν στον τελικό), ενώ απέτυχε σε τρεις προσπάθειες να περάσει το 1.96. Κατετάγη 13η και δεν κατάφερε να είναι μεταξύ των 12 αθλητριών και να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό. Να σημειώσουμε ότι μόνο η Ζβετλάνα Ραντζισβίλ από το Ουζμπεκιστάν πέρασε το όριο (1.96μ) και οι υπόλοιπες πέρασαν με 1.93μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν απογοητευμένη: «Ο αγώνας είχε μεγάλες διακυμάνσεις και συνολικά πλήρωσα τα λάθη και τα προβλήματα της χρονιάς. Προσπάθησα και είχα μεγάλο πάθος για την πρόκριση στον τελικό, αλλά τελικά κατέκτησα την 13η θέση. Το πάλεψα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα, καθώς δεν ήμουν τόσο συγκεντρωμένη όσο χρειαζόταν».
Keywords
Τυχαία Θέματα