Σούπερ Λίγκα (πλέι οφ, 1η αγ.): Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1

19:01 30/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Παναθηναϊκό, με την οποία άνοιξε η «αυλαία» των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τους «πράσινους» να προηγούνται στο 18΄ με τον Αμπέντ και τους «κυανόλευκους» να ισοφαρίζουν στο 56΄ με τον Ταυλαρίδη. Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με 10 παίκτες τα τελευταία 12 λεπτά (συν τις καθυστερήσεις) λόγω της αποχώρησης του Λαγού λόγω τραυματισμού, ενώ είχαν γίνει ήδη και οι τρεις αλλαγές από το Γιάννη Αναστασίου.

Το
παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό στο πρώτο 45λεπτο, με τον Ατρόμητο να απειλεί περισσότερο, αλλά τον Παναθηναϊκό πιο ουσιαστικό. Οι «πράσινοι» που ξεκίνησαν χωρίς τους Μπεργκ, Πράνιτς και Καρέλη, κατάφεραν στην μοναδική τους οργανωμένη προσπάθεια να προηγηθούν με την κεφαλιά του Αμπέντ στο 18΄ μετά τη σέντρα ακριβείας του Τριανταφυλλόπουλου.

Οι γηπεδούχοι στο διάστημα αυτό έφτασαν κοντά στο γκολ στο 16΄ με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Λαζαρίδη να φεύγει άουτ, ενώ στο 29΄ ο Δημούτσος εντελώς μόνος του στην περιοχή δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε άουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με το σουτ του Καραμάνου από πλάγια να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καπίνο.

Με μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Πέτριτς στο 47΄ βρέθηκε απέναντι από τον Τσέναμο, αλλά ο ο γκολκίπερ του Ατρόμητου έσωσε την ομάδα του. Στο 56΄ ο Ατρόμητος ισοφάρισε με την κεφαλιά του Ταυλαρίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες, ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Πέτριτς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσέναμο, αλλά για δεύτερη φορά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αναδείχθηκε νικητής κι έδιωξε σωτήρια.

Την ευκαιρία του αγώνα έχασε ο Ζέκα στο 62΄, όταν μετά την κάθετη μπαλιά του Νάνο, ο Πορτογάλος βρέθηκε μόνος του και σχεδόν προ κενής εστίας μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα ο Τσέναμο να μπλοκάρει. Μεγάλη φάση για τον Ατρόμητο στο 72΄, όταν ο Ναπολεόνι προσπάθησε να «εκτελέσει» τον Καπίνο, αλλά ο διεθνής γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έκανε την απόκρουση του αγώνα. Στο 86΄ ο Κουτρουμπής έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Παπαδόπουλου, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Ατρόμητου στο ματς.

Διαιτητής: Στ. Τριτσώνης (Αθηνών)

Κίτρινες: Ταυλαρίδης - Μέντες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ.Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης (82΄ Φωτάκης), Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (74΄ Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (57΄ Ναπολεόνι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης, Αμπέντ (30΄ Καρέλης), Ζέκα, Ατζαγκούν (54΄ Μέντες), Νάνο, Σίλντενφελνετ, Πέτριτς (65΄ Μπεργκ)
Keywords
Τυχαία Θέματα