Σούπερ Λίγκα: "Ανοιχτό" το θέμα του ξένου αρχιδιαιτητή

00:24 25/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Δεν ελήφθη απόφαση στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας για το θέμα του ξένου αρχιδιαιτητή. Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος αποφάσισε να προχωρήσει την υπόθεση, υπό δύο συγκεκριμένες και βασικές προϋποθέσεις όμως: να είναι εγνωσμένης αξίας και προσιτός οικονομικά.

«Δεν θέλουμε ο ξένος αρχιδιαιτητής να είναι τελευταίας διαλογής. Πρέπει να δούμε το βιογραφικό του, τι έχει κάνει στην καριέρα του και φυσικά τα χρήματα που θα ζητήσει» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Λίγκας, Τάκης Αγραφιώτης.

Αν δεν βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση η Λίγκα θα προχωρήσει στην επιλογή
Έλληνα, αλλά για να υλοποιηθεί αυτή η απόφαση θα πρέπει να υπάρξει ομοφωνία. Όταν ο κ. Αγραφιώτης ρωτήθηκε γιατί ο συνεταιρισμός δεν προχωρά σε συναινετική λύση από την Ελλάδα απάντησε ότι «δεν είναι και εύκολο να συμφωνήσουμε. Υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες στη διαιτησία, αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να διώξουμε τα σύννεφα της καχυποψίας».

Αύριο το Δ.Σ. θα λάβει από την ΕΠΟ λίστα υποψηφίων που είναι πιστοποιημένοι από την UEFA, προκειμένου να την εξετάσει για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί της ελληνικής διαιτησίας. Στη σημερινή διαδικασία υπήρξαν 16 ψήφοι, λόγω απουσίας της ΠΑΕ Ατρόμητος και αποχής της ΠΑΕ Ξάνθη.
Keywords
Τυχαία Θέματα