Σούπερ Λίγκα (4η αγωνιστική): Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

22:09 21/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Με αυτογκόλ του Μιχαήλ στο 29΄ και γκολ του Ζορμπά στο 94΄ η Κέρκυρα πανηγύρισε την 2η εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το 10ο λεπτό οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ανέλαβαν την πρωτοβουλία και πίεσαν την άμυνα της Κέρκυρας, χωρίς, όμως, να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση. Κι ενώ οι Γιαννιώτες ήταν αυτοί που αναζητούσαν περισσότερο το γκολ,
η ομάδα που προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς ήταν η Κέρκυρα. Από το γύρισμα του Κόντου στην περιοχή, στο 29΄, ο Μιχαήλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Βελλίδη και με το αυτογκόλ οι «Φαίακες» μπήκαν μπροστά στο σκορ με 1-0.
Παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσουν, δεν άλλαξε κάτι στο πρώτο μέρος και οι γηπεδούχοι μπήκαν με προβάδισμα στ' αποδυτήρια.

Το σκηνικό του παιχνιδιού δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι Ηπειρώτες ήταν αυτοί που πίεζαν για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν έβρισκαν ανοιχτούς διαδρόμους λόγω της πολύ καλά στημένης αμυντικής διάταξης των γηπεδούχων. Στο 69΄ ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Κοροβέση, ο οποίος από πολύ κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σέτκους, που ήταν εξουδετερωμένος. Στο 83΄ ο Βελλίδης είπε «όχι» στο Μαρκόβσκι, που επιχείρησε να «κλειδώσει» το «τρίποντο» για την ομάδα του Γρηγορίου, κάτι που τελικά έγινε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Ζορμπά.

Διαιτητής: Ι.Δελφάκης (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Μπεν Σαμπάτ, Ανδρεόπουλος, Γκόμες - Κοροβέσης, Λίλα

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ.Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ρόχας (65΄ Ζορμπάς), Γκόμες, Μπεν Σαμπάτ, Μαρκόβσκι, Κόντος (90΄ Ντιμιτρόφσκι), Χαβίτο, Ανδρεόπουλος (75΄ Κρητικός), Ντιόγκο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (82΄ Ακόστα), Λίλα, Μιχαήλ, Γιάκος (65΄ Μανιάς), Τζημόπουλος, Ίλιτς (82΄ Σαπαλίδης), Τσουκαλάς, Τσάβες, Στρούνα, Κοροβέσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα