Σούπερ Λίγκα (30η ημέρα): Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-1

21:48 21/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Με γκολ του Μπακασέτα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ στο "Θ.Κολοκοτρώνης" για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι, που παρά την ήττα εξασφάλισαν την παραμονή τους, προηγήθηκαν με τον Μακρή στο 13΄, ενώ οι Αρκάδες, που κατέκτησαν την τρίτη θέση, και θα συνεχίσουν στα πλέι οφ, είχαν ισοφαρίσει πάλι με τον Μπακασέτα στο
80΄.

Στο 13΄ ο Μακρής με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Γεωργακόπουλου δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Αστέρας δεν έδειχνε ικανός να αντιδράσει, καθώς φαίνεται πως οι πολλές απουσίες βασικών έπαιξαν το ρόλο τους. Ετσι, στην εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου ποιο πιθανό έδειχνε ένα δεύτερο γκολ του ΟΦΗ, παρά η ισοφάριση. Στην εκπνοή, ωστόσο, θα μπορούσε το ματς να έρθει στα ίσια, αν ο Κάφα δεν "σημάδευε" το δοκάρι με απευθείας φάουλ (44΄).

Οι αλλαγές του Σάκη Τσιώλη στο ημίχρονο έφεραν αποτέλεσμα, αφού στο υπόλοιπο του αγώνα οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους. Τρες φορές ο Καλαντζής και μία ο Ράγιος συνάντησαν την "άρνηση" του Γουναρίδη, ο οποίος έμοιαζε ανίκητος. Ομως, στο 80΄ ο Μπακασέτας με κεφαλιά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας το ματς και ακριβώς στην επνοή ο ίδιος παίκτης κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρα)

Κίτρινες: Ιωαννίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης (46΄ Λέντσε), Ρούσσης, Κουρμπέλης, Κοντοές, Φορμίκα, Κάφα (72΄ Μπακασέτας), Ναβάρο, Ράγιος, Έγκον (46΄ Ουρτάδο), Καλαντζής.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Μπανούσης (54΄ Μπούρμπος), Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Βερόν, Μακρής, Βιτώρος (83΄ Κυριζίδης), Ζορμπάς, Κανούλας (75΄ Καπουράνης), Περογαμβράκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα