Σούπερ Λίγκα (24η αγωνιστική): Βέροια-Αρης 3-1

22:26 4/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Με "ήρωα" τον Νίκο Καλτσά, η Βέροια νίκησε 3-1 τον Αρη στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο 23άχρονος επιθετικός που είχε μπει ως αλλαγή, σκόραρε στο 65΄ και το 92΄ για να ανατρέψει το προβάδισμα που είχαν πάρει οι "κίτρινοι" από το 49΄ με τον Αγγελούδη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ολαϊτάν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σ΄ένα γήπεδο κατάμεστο από οπαδούς του Αρη, οι οποίοι έμπαιναν όποτε ήθελαν στον
αγωνιστικό χώρο, το ματς άργησε να ξεκινήσει κατά περίπου 15 λεπτά. Κι όταν άρχισε, η ένταση μεταφέρθηκε μέσα στις τέσσερις γραμμές, με τα σκληρά μαρκαρίσματα να πέφτουν βροχή και τον διαιτητή να αρκείται σε επτά κίτρινες στο α΄ημίχρονο, μάλλον γιατί δεν ήθελε να διαταράξει τις αριθμητικές ισορροπίες. Στο ποδοσφαιρικό μέρος, η Βέροια κυριάρχησε, αλλά έπεσε πάνω στον Διούδη ο οποίος κράτησε το "μηδέν" στο 17΄ σε σουτ του Ολαϊτάν και στο 18΄ σε διαδοχικές προσπάθειες των Κόστλι, Πέρεθ. Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μία ευκαιρία με έξοχο σουτ στην κίνηση από τον Μπαργκάν στο 38΄.

Ωστόσο, στο β΄ ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν, χάρη στο γρήγορο γκολ του Αρη. Ενα σουτ χωρίς τύχη του Παπαστεριανού στο 49΄, έστειλε τη μπάλα "συστημένη" στον Αγγελούδη που από τα 10 μέτρα έστειλε τη μπάλα στη γωνία και άφησε "άγαλμα" τον Λόπεζ. Ο άνθρωπος που έδιωξε γρήγορα το άγχος των γηπεδούχων ήταν ο Καλτσάς στο 65΄, λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, που έπιασε ένα σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα βρήκε στον Πουλίδο και κατέληξε στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης με προβολή απο κοντά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη νίκη, ενώ στο 96΄ ο Ολαϊτάν έγραψε το τελικό 3-1 για τη Βέροια η οποία πραγματοποίησε αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία της. Αντίθετα, ο Αρης κινδυνεύει πλέον άμεσα με υποβιβασμό.

Το ματς διεκόπη αμέσως μετά το γκολ του Ολαϊτάν για εισβολή οπαδών του Αρη στον αγωνιστικό χώρο και ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 20 λεπτά, με την επιστροφή των ομάδων και των διαιτητών στο γήπεδο.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες: Μπάρμπας, Πέρεθ, Γεωργιάδης, Κόστλι, Καλτσάς - Γιαννιώτας, Παπαστεριανός, Τάτος, Κοέλιο, Αγγελούδης, Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος (διαμαρτυρία από τον πάγκο)

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης (+90΄ Μπερτέν), Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Πέρεθ, Ολαϊτάν, Μπαργκάν (61΄ Καλτσάς), Κόστλι

ΑΡΗΣ (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Ψυχογιός (28΄ Αγγελούδης), Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Ζαραδούκας, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Τάτος (90΄ Τριανταφυλλάκος), Διαμαντάκος (80΄ Τσοκάνης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 63
2. Αστέρας Τρίπολης 47
3. ΠΑΟΚ 46
4. Ατρόμητος 41
5. ΠΑΣ Γιάννινα 32
. Παναθηναϊκός 32
7. Ξάνθη 31
8. Λεβαδειακός 29
9. Πανιώνιος 28
10. Πλατανιάς Χανίων 27
11. ΟΦΗ 26
. Πανθρακικός 26
. ΑΕΚ 26
. Βέροια 26
15. Αρης 22
16. Κέρκυρα 20


Keywords
Τυχαία Θέματα