Σούπερ Λίγκα (12η αγωνιστική): Πανθρακικός-Άρης 4-0

Ο Πανθρακικός επικράτησε εύκολα με 4-0 του Άρη στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Δύο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (1΄, 54΄) και από ένα οι Μπαϊκαρά (44΄) και Λουσέρο (75΄). Στο 36΄ αποβλήθηκε ο Γκέσιος του Άρη με δεύτερη κίτρινη.
Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε ο αγώνας για τον Πανθρακικό αφού στην πρώτη του επίθεση σκόραρε όταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μόλις στο 1΄ έκανε την προβολή μετά από σέντρα του
Λουσέρο με την μπάλα να αποκρούεται αρχικά από τον τερματοφύλακα του Άρη αλλά στην συνέχεια να χτυπά στο δεξί δοκάρι και να περνάει την γραμμή. Στην συνέχεια ο αγώνας διεκόπη για περίπου 12 λεπτά αφού η ατμόσφαιρα στο γήπεδο έγινε αποπνικτική μετά από χρήση δακρυγόνων από την πλευρά της αστυνομίας σε συμπλοκή που είχε με τους οπαδούς του Άρη.
Ο Πανθρακικός στην επανέναρξη του αγώνα έδειξε να μην έχει επηρεαστεί από την διακοπή και στο 6΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν το σουτ που επιχείρησε ο Βαϊρουά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τα πράγματα για τον Άρη έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν στο 36΄ ο Γκέσιος είδε την 2η κιτρίνη κάρτα και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια. Ο Πανθρακικός έχοντας πλέον και την αριθμητική υπεροχή συνέχισε να πιέζει και στο 44΄ ο Μπαϊκαρά έκανε το 2-0 με κεφαλιά στην κίνηση μετά από σέντρα του Μουνάφο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να μην αφήσουν περιθώρια στον Άρη να
Keywords
Τυχαία Θέματα