Σούπερ Λίγκα (11η αγωνιστική): Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-1

Την τέταρτη εφετινή του νίκη σημείωσε ο Πανιώνιος. Οι νεοσμυρνιώτες, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, επικράτησαν 2-1 του Ατρόμητου και πήραν βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Τα τέρματα της ομάδας του Παντελή σημείωσαν οι Γιάννου (5`) και Αραβίδης (38`-πέναλτι). Για τον Ατρόμητο, ο οποίος παρά την ήττα παρέμεινε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, σκόραρε ο Δημούτσος στο 70`.

Ο
Ατρόμητος λίγο έλειψε να προηγηθεί πριν καν τη συμπλήρωση ενός λεπτού, όταν ο Ναπολεόνι έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά την ασίστ του Παπαδόπουλου, όμως το διαγώνιο σουτ του μέσα απο την περιοχή έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Αντ` αυτού, στο 5ο λεπτό, ο Γιάννου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σηφάκη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πανιωνίου (1-0). Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του Γιάννου τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, προήλθε και το δεύτερο τέρμα του Πανιωνίου. Ο Μενδρινός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φυτανίδης έδιωξε με το χέρι. Ο Δασκαλόπουλος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και ο Αραβίδης με ψύχραιμη εκτέλεση στην αριστερή γωνία, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σηφάκη (2-0).

Ο Ατρόμητος πίεσε για να μειώσει το σκορ και τα κατάφερε στο 70ο λεπτό όταν η μπάλα από το ασύλληπτο σουτ του Δημούτσου χτύπησε στο σώμα του Αυλωνίτη και κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου (2-1). Επτά λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος «άγγιξε» την ισοφάριση όμως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος προ κενής εστίας έχασε μια μοναδική ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα.

Διαιτητές: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Κίτρινες κάρτες: Μενδρινός, Μητρόπουλος, Κουλουχέρης, Καμπάνταης, Αυλωνίτης - Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπρίτο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κολοβός (87` Παντίδος), Κούρντι, Μητρόπουλος, Αραβίδης (72` Καλτσάς), Γιάννου, Μενδρινός (78` Καπάνταης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης (83` Καραμάνος), Φυτανίδης (57` Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι, Καραγκούνης (39` Μπρίτο), Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ουμπίδες, Λαζαρίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα