Σκαριόλο: Πρόκληση να αγωνίζεσαι στην έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης

17:15 20/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Με στόχο να επαναλάβουν ανάλογη εμφάνιση με αυτή που είχαν απέναντι στον Παναθηναϊκό πριν δύο εβδομάδες θα μεταβούν αύριο (21:30) στο ΣΕΦ οι παίκτες της Λαμποράλ Κούτσα. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ζήτησε από τους παίκτες του και θετικό αποτέλεσμα -όπως είχαν με τους «πράσινους» επί του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός τεχνικός της Λαμποράλ Κούτσα που μετρά μόλις 2 νίκες
σε 10 αγώνες στη φάση των «16» τόνισε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας μία ημέρα πριν το παιχνίδι στο Φάληρο: «Πρέπει όλοι οι παίκτες μου να βρουν κίνητρο και μόνο από την πρόκληση του ν' αγωνίζεσαι στην έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης, ανεξαρτήτου βαθμολογικής διαφοράς και μέλλοντος στη διοργάνωση. Για μία ομάδα που συλλέγει εμπειρίες όπως είναι η δική μας, κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα πρέπει ν' αντιμετωπίζεται από εμάς ως ευκαιρία να μάθουμε, να βελτιωθούμε και να συναγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο και να υπερασπιστούμε τη φανέλα που φοράμε με τιμή.

Ο Αντρές Νοτσιόνι τόνισε από την πλευρά του: «Θα πρέπει να αγωνιστούμε με την ίδια φιλοσοφία που αγωνιστήκαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να συνεχίσουμε το μικρό νικηφόρο σερί μας. Να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Εκπροσωπούμε τη Βασκονία και πρέπει να πάμε να προσπαθήσουμε να φανούμε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται και να προκαλέσουμε θετικές εντυπώσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα