Σ. Λίγκα (4η αγωνιστική): Πανθρακικός-Πανιώνιος 1-0

22:09 21/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Ανώτερος ο Πανθρακικός επιβλήθηκε δίκαια με 1-0 του Πανιωνίου στην Κομοτηνή και πανηγύρισε την πρώτη εφετινή του νίκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Στο 59΄ με πέναλτι ο Ιγκορ χάρισε τους τρεις βαθμούς στο συγκρότημα του Άκη Μάντζιου.

Η πρώτη καλή φάση στο ματς σημειώθηκε στο 10΄ για λογαριασμό του Πανθρακικού, με το σουτ του Πέρεθ από το ύψος της περιοχής να στέλνει τη μπάλα κόρνερ (βρήκε στο πόδι του Τασούλη).
Συνέχισε να πιέζει σε όλο το πρώτο μέρος η ομάδα του Άκη Μάντζιου, που έφτασε πολύ κοντά στην επιτυχία στο 37΄ με την εξ επαφής κεφαλιά του Εμπόου να φεύγει άουτ, στην κορυφαία φάση του αγώνα στο 45λεπτο.

Η ανωτερότητα του Πανθρακικού στο παιχνίδι επιβραβεύτηκε στο 59΄ με το πέναλτι-γκολ του Ίγκορ (1-0), παράβαση που υπέπεσε ο Χατζηισαΐας (ανέτρεψε τον Κάσες) κι ανάγκασε το διαιτητή να τον αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ματς διακόπηκε στο 80΄, για περίπου 10 λεπτά, λόγω προβλήματος με τον φωτισμό του γηπέδου.

Με παίκτη λιγότερο για περισσότερη από μισή ώρα ο Πανιώνιος δεν κατέστη δυνατό να αντιδράσει και γνώρισε την 2η εφετινή του ήττα, και αυτή εκτός έδρας (προηγήθηκε εκείνη από τον Παναθηναϊκό με 2-1).

Διαιτητής: Η.Σπάθας (Πειραιά)

Κίτρινες: Παπαγεωργίου, Κάσες - Χατζηισαΐας, Σιώπης
Κόκκινες: Χατζηισαΐας (57΄ δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Α.Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Πέρεθ (46΄ Ντιγκινί), Μεχία, Τζάνης (67΄ Λαδάκης), Κάσες (79΄ Χασομέρης), Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ιγκορ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δ.Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασούλης, Παντίδος (89΄ Σμυρλής), Μπουμάλ, Γιάννου, Σιώπης (79΄ Μασούρας), Χατζηισαΐας, Κολοβός, Αργυρόπουλος, Ιμπαγάσα (60΄ Γκέζος).
Keywords
Τυχαία Θέματα