Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκαν οι Πελέ, Βαλντέζ, Μαρκάνο, Πέρεζ

16:48 6/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που απέκτησε κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ήτοι τους Νέλσον Βαλντέζ, Ερνάν Πέρεζ, Ιβάν Μαρκάνο και Πελέ, παρουσίασε το μεσημέρι ο Ολυμπιακός. «Θα συνεχίσουμε με σωστή διαχείριση, χωρίς υπερβολές και σπατάλες» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος έκανε την παρουσίαση
των παικτών. «Έχουμε δει στην ελληνική κοινωνία και σε ξένες ομάδες ότι το να ξοδεύεις περισσότερα απ' όσα παράγεις δεν οδηγεί πουθενά. Εμείς πιστεύουμε στη γιγάντωση του Ολυμπιακού με σωστές κινήσεις. Η προσπάθειά μας πλέον έχει ορατά αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός είναι πλέον ένα υπολογίσιμο μέγεθος στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» πρόσθεσε.

Τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές καλωσόρισε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος τους ευχήθηκε να κατακτήσουν τίτλους με τον Ολυμπιακό και τους κάλεσε να αντιληφθούν γρήγορα το μέγεθος του συλλόγου. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, χαρακτηρίζοντας τον Ισπανό τερματοφύλακα Νο1 της ομάδας.

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το μεγάλο κίνητρο για να... πιάσει λιμάνι ο Νέλσον Βαλντέζ. «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ, είναι τιμή να φορέσω την φανέλα της ομάδας. Όταν άκουσα το όνομα του Ολυμπιακού, είδα την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχω μεγάλες ελπίδες για τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανυπομονώ να παίξω» τόνισε ο Παραγουανός επιθετικός.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο συμπατριώτης του, Ερνάν Πέρεζ, ο οποίος δήλωσε: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία να παίξω στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Μόλις άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήταν εύκολη απόφαση για μένα να έρθω. Είχα παίξει και με τη Βιγιαρεάλ στη διοργάνωση (σ.σ. Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά τα πράγματα δεν είχαν πάει καθόλου καλά. Ανυπομονώ να έρθουν τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω πολύ να παίξω και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Παλιός γνώριμος των φιλάθλων του Ολυμπιακού, ο Ιβάν Μαρκάνο δεν έκρυψε την προσδοκία του να μείνει στους "ερυθρόλευκους" και πέραν του εξάμηνου δανεισμού του από τη Ρούμπιν Καζάν. «Ελπίζω να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερους τίτλους. Περιμένω με ανυπομονησία τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Αρχικά έχω έρθει δανεικός για έξι μήνες, αλλά έχω την προσδοκία να πάνε καλά τα πράγματα και να μείνω για μεγαλύτερο διάστημα».

Τέλος, ο Πελέ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Βρίσκομαι ήδη ένα μήνα εδώ και μπορώ να καταλάβω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος».
Keywords
Τυχαία Θέματα