Οι οπαδοί της Φεράρι έδωσαν το όνομα F14 T στο μονοθέσιο του 2014

18:56 24/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Το μονοθέσιο της Φεράρι για το 2014 θα έχει την κωδική ονομασία F14 T, όπως αποφάσισαν οι φίλαθλοι της ομάδας που μετείχαν στην ψηφοφορία για τα... βαφτίσια του αυτοκινήτου. Η «σκουντερία» ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η οποία έλαβε χώρα το διάστημα 15-23 Ιανουαρίου και στην οποία καταμετρήθηκαν 1.123.741 ψήφοι από 208 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Παλάου, Γροιλανδίας
και Ισημερινής Γουινέας. Οι οπαδοί των «κόκκινων» είχαν στη διάθεσή τους πέντε ονόματα και επέλεξαν το F14 T, το οποίο συγκέντρωσε το 32.9% των προτιμήσεων, ενώ δεύτερο με 31.2% ήρθε το F166 Turbo.

«Είναι ωραίο να ξέρεις ότι το όνομα του μονοθεσίου επελέγη από τους φιλάθλους μας» δήλωσε στην ιστοσελίδα της Φεράρι ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι, και συμπλήρωσε: «Ο εκπληκτικός αριθμός των ψήφων δείχνει απλά πόσο δημοφιλής ήταν πάντα η Φεράρι και αυτό θα είναι, όπως πάντα, μία επιπλέον ώθηση για μας, προκειμένου να τα πάμε καλά αυτή τη χρονιά».

Η Φεράρι είναι φέτος η μοναδική ομάδα της Φόρμουλα Ένα, η οποία διαθέτει στο ρόστερ της δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές, τον Ισπανό Φερνάντο Αλόνσο και τον Φινλανδό Κίμι Ραϊκόνεν. Οι «κόκκινοι» θα παρουσιάσουν αύριο διαδικτυακά το μονοθέσιό τους για το 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα