Μίτσελ: Η νίκη της Ατλέτικό επί της Ρεάλ δείχνει το μέγεθος αυτής της ομάδας

18:06 15/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο στο «Γ.Καραϊσκάκης» την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, για την πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, στην Συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί καλά για τον αυριανό αγώνα, εγκωμίασε τον τρόπο παιχνιδιού της Ατλέτικο και του προπονητή της ενώ απέφυγε να απαντήσει για το ποιος θα είναι αύριο στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

Για
τον βαθμό δυσκολίας του αυριανού ματς: «Για εμάς όλα τα παιχνίδια στον όμιλο είναι δύσκολα. Ίσως το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής στην Ισπανία, βοηθήσει να καταλάβει όλος ο κόσμος το μέγεθος της ομάδας την οποία αντιμετωπίζουμε αύριο. Το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα.»

Για το «μυστικό» της επιτυχίας του Σιμεόνε: «Οφείλεται σε τρία απλά πράγματα: Γνωρίζει πολλά χρόνια την Ατλέτικο, έχει δημιουργήσει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως και το πιο σημαντικό, είναι το αφεντικό. Τόσο για την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του όσο και στις μεταγραφές. Από έξω βλέπουμε όλοι πως αυτός διατάζει για τα πάντα και το κάνει καλά. Αυτό τον κάνει να είναι αναγνωρίσιμος.»

Για τις ομοιότητες της φετινής πρεμιέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ με την περσινή: «Μία ομοιότητα είναι πως στην συνέντευξη Τύπου, είχαμε την ίδια συζήτηση. Περιμέναμε μια ομάδα με αστέρια αλλά εμείς από την πλευρά μας είπαμε πως θα παλέψουμε για τη νίκη. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που αξίζαμε, αλλά δείξαμε τι μπορούσαμε να κάνουμε και το καταφέραμε στην συνέχεια. Η βάση είναι η ίδια όμως. Είτε παίζεις κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, είτε κόντρα στην Ατλέτικο, αν δεν είσαι στο μάξιμουμ της απόδοσής σου, και στην δική μας περίπτωση ακόμα πιο πάνω από το μάξιμουμ, θα έχεις πρόβλημα.»

Για τον τρόπο που παίζει η Ατλέτικο: «Δεν ξέρω καμία ομάδα που παίζει άσχημα και να κερδίζει. Ειδικά για την Ατλέτικο που παίζει πάντα καλά. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δούμε τα στοιχεία που έχει ο αντίπαλος και να τον «χτυπήσουμε» ανάλογα. Φυσικά δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Αυτό που εμείς έχουμε είναι ότι είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε την εμπειρία και εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας. Εγώ φτιάχνω απλά την ομάδα. Εκείνοι που αντιμετωπίζουν το παιχνίδι είναι οι παίκτες.»

Για το αν θα προσαρμόσει στον αντίπαλο το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας: «Δεν χρειάζεται πάντα να παίζεις με τον ίδιο τρόπο για να κερδίζεις. Η κάθε ομάδα έχει το δικό της στιλ παιχνιδιού. Εμείς θα παίξουμε έτσι όπως ξέρουμε για να νικήσουμε και θα παίξουμε καλά. Ένα από τα πράγματα που είδαμε από την προετοιμασία είναι πως παίξαμε με διάφορα συστήματα και μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να επαναλάβει τη νίκη του 6-2 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν: «Είναι λίγο διαφορετικό το αυριανό παιχνίδι. Μακάρι να μπορούσε να επαναληφθεί. Η κατάσταση της Ατλέτικο δεν έχει καμία ομοιότητα με την Λεβερκούζεν, η οποία άλλαξε εντελώς.»

Για το αν ο περσινός όμιλος ήταν πιο δύσκολος και αν η Ατλέτικο μπορεί να ξαναφτάσει στον τελικό: «Πιστεύω πως είναι το ίδιο. Οι ομάδες από τα δύο πρώτα γκρουπ είναι δυνατές, όπως και την περσινή σεζόν. Με την δυναμική που έχει η Ατλέτικο μπορεί να φτάσει οπουδήποτε. Όπως το έκανε και την περσινή σεζόν.»

Για το αν η ομάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη από την περσινή σεζόν και την πρεμιέρα με την Παρί Σεν Ζερμέν: «Μοιάζει με πέρυσι η κατάσταση μας. Και την περσινή σεζόν έπρεπε να βάλουμε πολλά παιδιά στην νοοτροπία της ομάδας. Έπρεπε γρήγορα να προλάβουμε να γνωριστούμε και αυτό έχει πολλές ομοιότητες».
Keywords
Τυχαία Θέματα