Με καλό καιρό ξεκινά η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα - Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας

13:55 12/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Με σύμμαχο τον καλό καιρό ξεκινά η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα.
Αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με έμφαση στον εντοπισμό παραβάσεων που οδηγούν στην πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, έχει προγραμματίσει η Τροχαία για την έξοδο του Πάσχα.
Παράλληλα αποφασίστηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στα εθνικά δίκτυα, για την έξοδο τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 15.00 έως τις 20.00, τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 6.00 έως τις 16.00, ενώ
για την επιστροφή, τη Δευτέρα του Πάσχα, από τις 15.00 έως τις 22.00.
Αυξημένη αναμένεται η κίνηση των εκδρομέων και στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς πολλοί επιβάτες που δεν μπόρεσαν να μετακινηθούν στη διάρκεια της 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ προς τα νησιά, αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα.

Προσαρμοσμένα στην επιβατική κίνηση των ημερών θα είναι τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, τη Μ. Παρασκευή και την Τρίτη του Πάσχα, τα λεωφορεία θα ακολουθήσουν πρόγραμμα δρομολόγησης βασισμένο στην υπηρεσία Σαββάτου. Ειδικά, τα δρομολόγια των γραμμών που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, θα είναι ενισχυμένα ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα